این کیک از بافت بسیار خوب و منسجمی برخوردار است. برای دورهمیها و تولدها هم خیلی مناسب است. مزهی فوق العادهای دارد و قطعا در دل شما جایگاه ویژهای را به خود اختصاص خواهد داد.
«یه قاچ کیک تو کافی شاپ به معدهی آدمم نمیرسه!» یکی از کیکهای خیلی پرطرفدار و خوشمزهی کافی شاپی، کیک هویج است. شاید در ظاهر کیک هویج چندان مطلوب به نظر نرسد، اما هر کسی که آن را امتحان میکند به مشتری همیشگی تبدیل میشود.
این کیک از بافت بسیار خوب و منسجمی برخوردار است. برای دورهمیها و تولدها هم خیلی مناسب است. مزهی فوق العادهای دارد و قطعا در دل شما جایگاه ویژهای را به خود اختصاص خواهد داد.
تخم مرغها را با شکر و وانیل به همراه همزن برقی آنقدر بزنید تا یک بافت خمیری شکل کشدار و کرم رنگ به وجود بیاید. حجم تخم مرغها باید دوبرابر قبل بشود. روغن را اضافه کرده و در حد دو دقیقه هم بزنید.
در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و ۲-۳ بار الک کنید. آرد الک شده را در سه مرحله آرام به مواد تخم مرغی اضافه کنید. با همزن نزنید. با لیسک یا قاشق به آرامی آن را هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
هویج را که با رنده متوسط رنده کردهاید به مواد کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید.
قالب ۲۰ سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید. فر را یک ربع قبل گرم کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه قرار بدهید. این کیک به مدت ۴۵ دقیقه به پخت لازم میرسد. یک سیخ چوبی را به وسط کیک فرو کنید و اگر مواد به آن نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
کیک هویج در این مرحله آماده خوردن است. اما اگر تمایل دارید کرم پنیری آن را هم آماده کنید تا طعمی متفاوت را تجربه کنید دست شما باز است و کاملا مختار هستید! بگذارید کیک خنک شود و برای درست کردن کرم پنیری آماده شوید!
خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پنیر ماسکار پونه را به ان اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. کرم شما آماده است.
وقتی کیک خوب سرد شد از داخل قالب در بیاورید. یک لایه نازک از روی آن را با چاقوی برش کیک یا چاقوی بزرگ معمولی بردارید و کنار بگذارید.
بقیه کیک را از ضخامت آن به سه قسمت تقسیم کنید. کمی شیر بمالید و از کرم پنیری روی لایه اول بمالید. لایه دوم کیک را قرار دهید و همین کار را انجام بدهید. لایه آخر را که گذاشتید کل کیک را کرم پنیری بمالید. آن مقدار از کیک را که کنار گذاشته بودید پودر کنید و روی کرم پنیری بریزید. زیبایی خاصی به کیک شما میبخشد. کیک را مدتی در یخچال قرار بدهید و بعد آماده سرو است. نوش جان
حتما هویج را با رنده متوسط رنده کنید.
همه مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
مقدار دارچین قابل افزایش است. بنابه سلیقه خودتان عمل کنید!
اگر دوست داشتید میتوانید روی کرم پنیری مقداری گردوی خرد شده هم بریزید.
کیک را حتما ۲-۳ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید.
میتوانید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید.
منبع: راهنماتو