دستورهای زیادی برای درست کردن کتلت وجود دارد و هر کسی هم سبک خودش را پیاده میکند. این بار یک کتلت کمی متفاوت داریم که امتحان کردن آن نه تنها ضرری ندارد بلکه ممکن است به دستور همیشگی شما تبدیل شود!
کتلت از آن دسته غذاهایی است که وقتی بوی آن در خانه میپیچد تمام اهالی خانه را به شوق میاندازد! شاید درست کردن کتلت کار چندان راحتی نباشد، ولی نتیجهی آن که هدیه کردن یک حال خوش به اطرافیان است خیلی دلچسب است.
دستورهای زیادی برای درست کردن کتلت وجود دارد و هر کسی هم سبک خودش را پیاده میکند. این بار یک کتلت کمی متفاوت داریم که امتحان کردن آن نه تنها ضرری ندارد بلکه ممکن است به دستور همیشگی شما تبدیل شود! اجرا کنید و ببینید آیا شما هم این باور را پیدا خواهید کرد؟!
اندازههای این مواد را میتوانید دو برابر یا نصف یا حتی بیشتر از این در نظربگیرید.
مرغ را با پیاز و ادویهها بپزید. سینه مرغ زود به پخت لازم میرسد پس زمان زیادی نیاز ندارید. وقتی مرغ پخت آن را ریش ریش کنید یا حتی میتوانید رنده کنید یا نه، در خرد کن بریزید. این سه راه بنا به انتخاب خودتان است.
سیب زمینی را هم آب پز کنید و اجازه بدهید خنک شوند. بعد آنها را رنده کنید. حتی میتوانید سیبزمینیها را هم در خردکن بریزید، ولی چسبندگی آن زیاد میشود و مقداری کار شما سخت میشود پس رنده کردن آن را انتخاب کنید بهتر است!
سیر رنده شده و ادویهها و تخممرغ و سبزی را به بقیه مواد اضافه کنید و همه را با هم حسابی مخلوط کنید تا بافتی یکدست و منسجم به شما بدهد.
از مواد کتلت به شکل دلخواه در دستتان فرم بدهید یا از قالب کتلت استفاده کنید. وقتی روغن داغ شد کتلتها را در آن سرخ کنید و اجازه بدهید هر دو طرف آن طلایی بشود و روح از تن و جسمتان جدا کند!
از این کتلت در همهی اوقات بپزید و نوش جان کنید که لذتش وصفنشدنی است!
منبع: پارسینه