محققان دریافتند غذاهای حاوی گندم از نظر پری بیوتیک در رتبه پایینی قرار دارند. و محصولات لبنی، تخم مرغ، روغن و گوشت محتوای پری بیوتیک کمی داشتند.
در چند سال اخیر، اصطلاح “پروبیوتیک ها” رایج شده است. یک نظرسنجی صنعتی جهانی نشان داد که ۸۰ درصد از مصرف کنندگان هر روز یک پروبیوتیک مصرف می کنند.
قفسههای فروشگاهها مملو از مکملهای پروبیوتیکی است و برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی حتی پروبیوتیکها را به محصولات خود اضافه میکنند.اکنون، تحقیقات جدیدی که اخیراً توسط دانشگاه ایالتی سن خوزه ارائه شده است سه ماده غذایی را گزارش می دهد که به طور طبیعی بزرگترین “پانچ” پرو بیوتیک را ارائه می دهد. برای این مطالعه، محققان اطلاعات پری بیوتیک ۸۶۹۰ نوع غذای مختلف موجود در پایگاه دادههای غذا و مواد مغذی برای مطالعات رژیم غذایی را ارزیابی کردند.
دانشمندان حدود ۳۷ درصد از غذاهای موجود در پایگاه داده حاوی پری بیوتیک بودند. سه غذای با بالاترین محتوای پری بیوتیک – بین ۷۹ تا ۲۴۳ میلی گرم پری بیوتیک در هر گرم غذا – عبارتند از:
سیر
تره فرنگی
پیازها
همانطور که گفته شد، ما از این که چگونه بخش های نسبتاً کوچکی از این غذاها حاوی مقدار توصیه شده (روزانه ۵ گرم پری بیوتیک) هستند، شگفت زده شدیم. به عنوان مثال، اگر یک پیاز کوچک حدود ۴ اونس باشد، با مصرف حدود نصف پیاز کوچک در روز می توان ۵ گرم پری بیوتیک توصیه شده را مصرف کرد.
سایر غذاهای غنی از پری بیوتیک که در این مطالعه یافت شدند عبارتند از: حلقه های پیاز، لوبیا چشم بلبلی، مارچوبه و غلات سبوس دار. همه این غذاها حاوی حدود ۵۰ تا ۶۰ میلی گرم پری بیوتیک در هر گرم غذا هستند.
محققان دریافتند غذاهای حاوی گندم از نظر پری بیوتیک در رتبه پایینی قرار دارند. و محصولات لبنی، تخم مرغ، روغن و گوشت محتوای پری بیوتیک کمی داشتند.
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی هستند که افراد مصرف می کنند یا به بدن خود اعمال می کنند. از آنجایی که آنها اغلب همان باکتریهای «خوب» هستند که در میکروبیوم روده شما زندگی میکنند، امید است که فواید سلامتی مانند کمک به هضم غذا و کمک به حفظ تعادل کل بدن شما داشته باشند.
مصرف برخی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها و الکل گاهی اوقات می تواند باکتری های مفید را از بین ببرد و روده نامتعادل در فرد ایجاد شود. افزودن مجدد پروبیوتیک ها به بدن از طریق مکمل ها یا خوردن غذاهای تخمیر شده غنی از پروبیوتیک مانند ماست، کلم ترش، کفیر و کیمچی می تواند به بازگرداندن تعادل به میکروبیوم کمک کند.
برای زنده ماندن، باکتری های “خوب” موجود در میکروبیوم روده و هر باکتری پروبیوتیکی که فرد مصرف می کند نیاز به چیزی برای خوردن دارد. پری بیوتیک ها فیبر غذایی هستند که توسط بدن قابل هضم نیستند. پروبیوتیک ها با عبور از سیستم گوارشی از آنها تغذیه می کنند تا زنده بمانند و رشد کنند.
پری بیوتیک ها دقیقاً به این دلیل سالم هستند که برای بهبود میکروبیوم توصیه شده اند. آنها بسترهایی هستند که باکتریهای مفید میتوانند مستقیماً از آنها برای ایجاد مزایای سلامتی میزبان استفاده کنند، زیرا این باکتریها عملکردهایی را انجام میدهند که برای سلامت انسان مفید است.
پرو بیوتیک ها همچنین به موارد زیر کمک می کنند:
جذب کلسیم
متعادل کردن قند خون
حرکت سریعتر غذا از طریق دستگاه گوارش، کاهش خطر یبوست
تحقیقات در حال حاضر برای ارزیابی این که چگونه پرو بیوتیکها ممکن است به افراد مبتلا به بیماریهای خاص مانند سندرم روده تحریکپذیر و چاقی کمک کند، و همچنین پیشگیری از سرطانهای خاصی مانند سرطان کولورکتال ادامه دارد.
منبع: اخبار سبز کشاورزی