باگر کیک، مینی کیکهای ۱ یا ۲ نفره هستند که در کاسه باگر به صورت لایه لایه قرار میگیرند و برای تولد یا سایر مناسبتها هدیه داده میشوند.
باگر کیک تبدیل به یکی از کیکهای ترند این روزها شده است که برخلاف نامش، بسیار ساده تهیه میشود بدون نیاز به خامه کشی اطراف کیک فقط با تهیه ظرف باگر کیک میتوانید این کیک جذاب را به مناسبتهای مختلف مثل تولد، روز پدر یا روز مادر و یا مناسبتهای مختلف تهیه کنید.
باگر کیک معمولا در سایز کوچک و متوسط ۱ یا ۲ نفره سرو میشود. همچنین این نوع کیک را باید با همان ظرفی که کیک را در آن میگذارید، سرو نمایید.
کاسههای پلاستیکی باگر در رنگهای مختلف و زیبا تولید میشوند که با توجه به اندازه دلخواهتان، این نوع کاسهها را میتوانید در دو سایز کوچک و بزرگ در رنگهای مختلف تهیه کنید.
برای تهیه باگر کیک باید یک کیک ساده در قالب مستطیل یا مربع بپزید و با کمک کاتر گرد آن را برش بزنید و لایه لایه با مواد میانی دلخواه داخل قالب بگذارید و رویش را با خامه قنادی فرم گرفته تزئین کنید.
تمام مواد را از دو ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم و پفکی شود. دور همزن را کم کنید و شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ۲- ۳ دور هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با الک ریز ۳ بار الک کنید. میتوانید به جای ۲ قاشق آرد از ۲ قاشق کاکائو استفاده کنید. مواد خشک را در ۲ مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید که پف تخم مرغ نخوابد.
کف سینی فر ۳۰ در ۴۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه خمیر را در سینی ریخته به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید.
به مدت ۵ دقیقه سینی را بیرون از فر بگذارید از حرارت بیفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. کیک را دوباره به سینی برگردانید و به سر و کف قالب باگر کیک رویش خط بیندازید و سپس با کاتر برش بزنید.
یک لایه کیک کف قالبها بگذرید و روی کیکها را با قلم مو، شیر عسلی یا شیر کاکائو بزنید. خامه فرم گرفته را در قالب با ماسوره دلخواه بریزید و یک لایه خامه روی کیک بزنید.
گردو خرد شده روی سطح خامه بپاشید و حلقههای موز را رویش بچینید و در صورت تمایل رویش سس شکلات بزنید.
لایه رویی را هم به همین شکل بچینید، تقریبا کاسه باگر کیک شما پر شده است با قرار دادن یک لایه کیک دیگر کار تمام است و میتوانید روی کیک را با ماسوره خامه بزنید.
اگر میخواهید باگر کیک حالت گنبدی داشته باشد میتوانید با ۲ - ۳ لایه برشهای کیک که به ترتیب کوچکتر میشوند. به لایههای کیک ادامه دهید.
دور تا دور کیک را با کاتر خامه بکشید تا یکدست شود و سپس با ماسوره M ۱ یا D ۲ تمام اطراف کیک را به صورت مخروطی خامه بزنید و تزئین کنید.
از ۲ ساعت قبل تمام مواد کیک را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد، بکینگ پودر و کاکائو را ۳ بار با هم الک کنید.
تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. شیر و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط نمایید. مخلوط آرد را اضافه کرده با لیسک به آرامی به خورد مواد بدهید.
قالب کیک مربع یا مستطیل را چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخلش ریخته به مدت نیم ساعت در فر بگذارید بپزد.
کیک را ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیفتد سپس روی توری سیمی برگردانید و صبر کنید کاملا خنک شود.
با کاتر گرد کیک را به اندازه کاسه باگر کیک برش بزنید و یک لایه کیک کف کاسه قرار دهید، با قلم مو رویش شیر کاکائو بکشید، یک لایه خامه فرم گرفته با قیف رویش بزنید و در صورت تمایل برشهای موز و گردوی خرد شده رویش قرار دهید و تا پر شدن ظرف باگر کیک به این کار ادامه دهید.
روی کیک را با ماسوره ستارهای خامه بزنید و با ترافلهای رنگی، ویفر پروانه و سایر تزئینات دلخواه، تزئین نمایید.
برای تهیه باگر کیک بدون فر قبل از این که شروع به همزدن مواد کنید، تابه رژیمی دو طرف را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
مایه کیک را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
برای تهیه باگر کیک میتوانید از کیک اسفنجی یا هر نوع کیک خانگی دیگر استفاده کنید.
برای تهیه باگر کیک بهتر است لایههای کیکی که درون ظرف میچینید، نازک باشند.
برای خامه بین لایههای باگر کیک میتوانید از خامه قنادی معمولی استفاده کنید، ولی برای خامه روی کیک بهتر است چند قطره رنگ خوراکی برای زیبایی بیشتر به آن اضافه کنید.
برای بین لایههای کیک میتوانید از فیلینگ دلخواهتان استفاده کنید.
منبع: وب گاه بیتوته