مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران، به مطلب امروز صفحه سیاسی روزنامه ایران با عنوان «در نقد اظهارات خلاف شأن رئیس بسیج اساتید دانشگاه تهران» واکنش نشان داد.
عبدالرضا سیف، مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران، نسبت به مطلب امروز صفحه سیاسی روزنامه ایران با عنوان «در نقد اظهارات خلاف شأن رئیس بسیج اساتید دانشگاه تهران» که با تیترهایی نظیر «دفاع روزنامه دولت از محمد مرندی و حمله به رئیس بسیج اساتید» در رسانهها بازتاب داشته است، واکنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید دانشگاه تهران، عبدالرضا سیف، در این واکنش عنوان کرده است: «به احترام ابلاغیه ریاست محترم دانشگاه مبنی بر حل و فصل اختلافات در دانشگاه، علیرغم در دست داشتن دلایل و پاسخهای مستدل، به مصداق آیه «وَ إِذا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا کِراماً»(سوره فرقان) از جوابگویی به مطلب روزنامه ایران خودداری نموده و سکوت میکنم. علیهذا مستندات خود را به نهادهای قانونی رسیدگیکننده به تخلفات در داخل دانشگاه ارائه خواهم نمود.»
روابط عمومی دانشگاه تهران روز دوشنبه دوم مرداد ماه منتشر کرده بود: سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در پی حواشی دنبالهداری که بین برخی همکاران دانشگاهی در برخی رسانهها و با انتشار مکاتبات دروندانشگاهی در آن رسانهها آغاز شد، با نشر مطالبی نامعتبر ادامه پیدا کرد و به پاسخگویی ذینفعان اتهامخورده انجامید، به مدیرکل امور حقوقی دانشگاه دستور داد با بررسی دقیق و فوری این حواشی، نسبت به ارائه گزارش مستند اقدام نماید.
رئیس دانشگاه تهران ضمن اذعان به نقش رسانه در پیگیری دغدغهها، تاکید کرد که "رسانه دادگاه نیست" و شایسته جایگاه رسانه نیست که برای جلب مخاطب و استفاده ابزاری جهت حمایت از فرد یا گروه خاص، اختلاف نظر پیش پا افتاده درون سازمانی بین فردی که به صورت طبیعی در هر سازمانی بروز میکند را به فضای رسانه بکشانند و با استناد به مکاتبات اداری و تفسیر به رای خود، له یا علیه فردی دیگر مورد سوء استفاده قرار دهند.
در دانشگاه تهران با پوشش جمعیتی گسترده، نهادهایی همچون اداره کل حقوقی، حسابرسی داخلی، هیئت تخلفات و انتظامی با در اختیار داشتن مجربترین افراد، به صورت مداوم و با حفظ احترام، در حال رسیدگی به اختلافات، ادعاها و تخلفات احتمالی واحدها و اعضا هستند و همواره اعضا در مقابل رای صادره نیز تمکین نمودهاند. اگر قرار باشد فرد یا گروهی خارج از این چارچوب بخواهد پیگیر ادعای خود باشد و آن را رسانهای کند، جامعه فرهیخته دانشگاهی و مدیریت دانشگاه آن را بر نخواهد تافت و این اقدام را توهین به ساحت دانشگاه میداند و آتشبیاران معرکه و مدعیان را مشفقانه دعوت میکند که به جای سوء استفاده از رسانه و مشوش نمودن افکار عمومی، همانند دهها طرح شکایتی که سالیانه در دانشگاه مطرح میشود، ادعاهای خود را بر طبق سازوکارهای تعریف شده و روال معمول از مراجع رسمی دانشگاه و در فضای احترامآمیز پیگیری نمایند و اکیدا به طرفین دعوا هشدار داده میشود زین پس از تکرار انعکاس رسانهای اختلافات درون دانشگاهی جدا خودداری کنند.
گفتنی است، امروز روزنامه ایران امروز در مطلبی نوشت: «مرندی در مقام یک معلم که همواره به پشتوانه داشتههای علمی خود کوشیده با حساسیت، مهمترین مسائل سیاسی روز کشور را دنبال کند و با زبان ساده از تحولات مهم و راهبردی برای افکار عمومی ابهام زدایی و شفافسازی نماید، نباید از سوی مسئول تشکلی که دغدغه حراست از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی را دارد، با عباراتی سخیف مورد خطاب قرار گیرد.
رفتارهای تند و بیانیههای به ظاهر افشاگرانهای که در روزهای اخیر علیه یک چهره دانشگاهی صورت گرفته مهر تأیید بر نظریه کسانی است که میگویند هنوز ترجیحات برخی افراد بر اصول و بایدهای قانونی ارجح دانسته میشود و صحنههایی را رقم میزند که تأسفبرانگیز است.»