برای خیلیها این امکان وجود ندارد تا از نزدیک، مراحل مختلف تولید یک جوجه کارخانهای را ببینند که رعایت مسائل بهداشتی یکی از دلایل آن است.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید پرسنل کارخانه جوجهکشی باید دو بار در روز استحمام کنند تا بتوانند در قسمتهای مختلف جوجهکشی رفت و آمد کنند. حالا که این امکان برای شما وجود ندارد ما و عکاس، وارد سالنهای مختلف میشویم تا از نزدیک گزارش مراحل مختلف جوجه را برایتان به تصویر بکشیم.
کامیونت حامل تخممرغهای نطفهدار، وارد کارخانه میشود و کارگران هم میآیند تا تخمها را به انبار تفکیک ببرند
شانههای تخممرغ بعد از اینکه خالی شدند در این حوضچه که دارای مواد ضد عفونی است شسته میشوند تا قابل استفاده شوند
تخمها در بخش تفکیک از یکدیگر جدا میشوند. یعنی تخم مرغهای سالم از تخممرغهای آسیب دیده یا آنهایی که وزن کم یا ترک مویی دارند جدا میشوند
اینجا سردخانه است و تخم مرغها ۲۴ ساعت تا ۷ روز اینجا مهمان هستند، تخمها بعد از ورود شماره گذاری میشوند
اتاق پیشگرم؛ تخممرغها برای آمادهشدن جهت انتقال به دستگاههای ستر باید تا حدی گرم شوند
سالن ستر. این یکی از دستگاههای ستر است با یک گرمای غیرقابل تحمل. نفسمان داشت بند میآمد.
اتاق کندلینگ، در این اتاق تخمهای جنین دار از بدون جنین جدا میشوند، تخمهای سیاه جنین دارند و روشنها بدون جنین هستند
تخممرغهای خراب به داخل سطل منتقل میشوند
سالن هچر. جنینها برای سه روز آخر وارد این بخش میشوند. کاش میدیدید دسته جمعی چه آتشی میسوزاندند
جوجههای سالم و لهیده و پخ در این قسمت از هم جدا میشوند
اینجا اتاق تعیین جنسیت است
حالا جوجهها باید واکسینه شوند تا مریض نشوند
جوجه ها بعد از واکسینه شدن درون کارتن های مقوایی قرار میگیرند اینجا پارکینگ جوجههاست و سر و صدایشان در اینجا سرسامآور است
بند انگشت با اندام هایی مثل چشم، قلب و طناب نخاعیاش قابل مشاهده است
جوجه تازه به دنیا آمده و هنوز خیس است
جداسازی جوجه خروسها از مادهها
یک جوجه یکروزه سالم و سرحال
منبع: همشهری سرنخ