یک نوشیدنی پرطرفدار جهانی که با نام چای حبابدار نیز شناخته میشود و زادگاهش تایوان است. امروز قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی پرطرفدار و خوش طعم را به شما آموزش دهیم.
آیا دوست دارید به کمک یک نوشیدنی خنک، رنگارنگ و زیبا از گرمای تابستان نجات پیدا کنید؟ پیشنهاد ما برای شما نوشیدن یک لیوان بابل تی است.
به گزارش راهنماتو، یک نوشیدنی پرطرفدار جهانی که با نام چای حبابدار نیز شناخته میشود و زادگاهش تایوان است. امروز قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی پرطرفدار و خوش طعم را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آبمیوه طبیعی یا مصنوعی (با طعم دلخواه): ۶۰ میلی لیتر
شکر: دو قاشق غذاخوری
نشاسته تاپیوکا: ۷۰ گرم
رنگ ژلهای خوراکی: یک قطره
مواد لازم برای شهد هر طعم بابل فروت:
آبمیوه طبیعی یا مصنوعی (با طعم دلخواه): ۱۷۰ میلی لیتر
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول: ابتدا آبمیوه، دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری نشاسته تاپیوکا را درون ماهیتابه ریخته و بخوبی هم بزنید. پس از اینکه مواد بخوبی مخلوط شدند، یک قطره رنگ ژلهای به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حدود دو الی سه دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس حرارت را خاموش کنید.
مرحله دوم: ۵۰ گرم نشاسته را به مواد درون تابه اضافه کرده و هم بزنید. مواد را روی یک سطح صاف تمیز قرار داده و بخوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی ایجاد شود و هیچ گونه گلوله نشاستهای در آن دیده نشود.
مرحله سوم: روی سطح کار مقدار کمی نشاسته بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید. روی خمیر نیز مقدار کمی نشاسته بریزید و با استفاده از وردنه خمیر را پهن کنید. سعی کنید خمیر را به شکل چهارگوش درآورید. اکنون با استفاده از کاردک خمیر را از دو ضلع مجاور به شکل نوارهای یک سانتی برش بزنید. با این کار تعداد زیادی مربع با ضلع یک سانتی متر خواهید داشت.
مرحله چهارم: حال مربعها را با استفاده از دست بخوبی گرد کنید. در صورت چسبنده بودن خمیر میتوانید از مقدار کمی نشاسته نیز استفاده کنید. هر تکه را که گرد کردید درون نشاسته بغلطانید و با استفاده از یک کیسه فریزر روی آن را بکشید تا خشک نشود. وقتی همه تکهها را گرد کردید، آنها را داخل الک ریخته و تکان دهید، تا نشاستههای اضافی آن از بین بروند. به این تکههای گرد اصطلاحا بابل فروت گفته میشود.
مرحله پنجم: مقداری آب را درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. توجه داشته باشید که بابل فروتها پف میکنند؛ بنابراین حتما از یک قابلمه بزرگ برای این کار استفاده کنید.
نکته: برای پخت بابل فروتها میتوانید از دو حالت استفاده کنید:
۱- در حالت اول ۱۵ دقیقه آنها را جوشانده و سپس شعله را خاموش کنید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید در همین حالت بماند. با این کار، بابل فروتها در نوشیدنی بیشتر مشخص میشوند و بافت سفت تری دارد.
۲- در حالت دوم ۲۰ دقیقه آنها را جوشانده و سپس شعله را خاموش کنید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید در همین حالت بماند. در این حالت بافت، بابل فروتها نرمتر شده، ولی به اندازه حالت اول درون نوشیدنی مشخص نخواهد بود.
مرحله ششم: پس از پخت بابل فروتها به هر کدام از دو روش بالا، آنها را آبکشی کرده و درون ماهیتابه بریزید و ۱۷۰ میلی لیتر آبمیوه دلخواه را به آن اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شکر را به مواد درون تابه اضافه کرده و حدود ۴ الی ۶ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله هفتم: مقداری از بابل فروتها را درون لیوان ریخته و تعدادی از آنها را به گوشههای لیوان بچسبانید. دو یا سه تکه یخ قالبی روی آنها قرار دهید و نوشیدنی مورد نظرتان را اضافه کنید. میتوانید از هر نوع نوشیدنی برای تهیه بابل تی استفاده کنید. به عنوان مثال سون آپ یا ترکیب شیر و مقداری آب آناناس یا انواع اسموتی. در انتها میتوانید روی بابل تی را با استفاده از خامه قنادی، بستنی، چند تکه میوه مانند موز یا انار تزئین کنید.