تیم تحقیقاتی دانشگاه Qian'an چین خاطرنشان کرده است که مصرف قهوه بدون کافئین بر بیماران مبتلا به بیماری قلبی و عروقی و دیابت تأثیری ندارد.
تحقیقات جدید نشان میدهند نوشیدن قهوه بدون کافئین برای بیماران قلبی و دیابتی بهتر است.
یک مطالعه جدید تأثیر مصرف کافئین بر کلسیفیکاسیون آئورت شکمی که یکی از رگهای خونی کمتر بررسی شده است را مورد مطالعه قرار داد.
نتایج این مطالعه نشان داده اند که اگر چه مصرف متوسط قهوه، حدود یک یا دو فنجان در روز، به طور کلی مفید است؛ اما بیماران قلبی و دیابتی باید از مصرف بیش از حد کافئین اجتناب کنند.
این مطالعه تأکید کرده است که مصرف زیاد کافئین قهوه یا به طور کلی مصرف قهوه در شرایط وجود عواملی مانند فشار خون بالا یا دیابت، باعث افزایش جزئی کلسیفیکاسیون آئورت میشود.
تیم تحقیقاتی دانشگاه Qian'an چین خاطرنشان کرده است که مصرف قهوه بدون کافئین بر بیماران مبتلا به بیماری قلبی و عروقی و دیابت تأثیری ندارد؛ اما در همین حین نسبت به زیاده روی در مصرف قهوه توسط این افراد هشدار داده و یادآور شده است که این افراد حداکثر میتوانند روزانه ۳۹ میلی گرم کافئین مصرف کنند.
منبع: برنا