کارمندان و افرادی که خود با موضوع تغییر ساعت کاری به ۶ صبح مواجه شدهاند، بهتر و دقیقتر میتوانند مزایا و معایب طرح حاضر را بیان کنند. از همین جهت، افراد درگیر با این موضوع میتوانند نظرات خود را با فرارو در میان بگذارند:
فرارو- از دیروز سهشنبه (۱۶ خرداد) طرح تغییر ساعت کار ادارات بُعد اجرایی به خود گرفته است. بر اساس اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور ساعت کاری همه کارکنان دولت ۶ تا ۱۳ اعلام شده و ساعات کاری کارکنان ستادی دستگاههای دولتی به ۶ صبح تا ۱۴:۴۵.
به گزارش فرارو، این تصمیم بر اساس اعلام مقامهای دولتی، بنابر بر قانون الزام دولت به عدم تغییر ساعت در سال ۱۴۰۲ و با توجه به ناترازی تولید برق در ساعت شروع کار ادارات از ۱۶ خرداد تا ۱۵ شهریور اجرا خواهد شد. همچنین، در جزئیات این طرح
عنوان شده که ناوگانهای حملونقل عمومی و مترو ساعت فعالیتشان از ساعت ۴:۳۰ خواهد بود تا کارمندانی که از مسیرهای دور به سر کار میآیند بتوانند سر ساعت اعلامشده در محل کار حاضر شوند.
این طرح در چند روز گذشته موجی گسترده از واکنشهای رسانهای و حتی مجازی را به همراه داشته است. بسیار در مورد آسیبها و دشواریهای اجرای این طرح سخن گفتهاند، اما شاید با نگاه از بیرون به صورت مساله نتوان موضوع را به درستی فهم کرد.
در واقع، کارمندان و افرادی که خود با موضوع تغییر ساعت کاری به ۶ صبح مواجه شدهاند، بهتر و دقیقتر میتوانند مزایا و معایب طرح حاضر را بیان کنند. از همین جهت، افراد درگیر با این موضوع میتوانند نظرات خود را با فرارو در میان بگذارند:
نظرات در بخش کامنتها درج شوند؛ با تشکر
حتی ظلم را
چه مردی که همسر بیمار داره و مسئول بچه هاشه
چه زنی که همسر بیمار داره
نوع شغل را هم که نمیتونیم انتخاب کنیم هر جا جور شد باید مشغول به کار بشیم
البته مساله ساعت در ایران بیشتر ریشه در شرایط جغرافیایی کشورمان هم دارد.
ماشاءالله کشور پهناوری داریم و حداقل باید دو ساعت مختلف در نیمه شرقی و غربی کشور میداشتیم چرا که مثلا طلوع خورشید در شهرهای شرقی و غربی با حدود یکساعت اختلاف اتفاق میفتد و اگه کشورمان دو زمانه بود شاید بخشی از مشکلات برامون پدید نمیومد که صدالبته این مورد هم به کار کارشناسی نیازداره.