تمام محتوای موهیتو از اجزای طبیعی تشکیل شده است و علاوه بر جلوگیری از گرمازدگی، به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی به مقابله با سرطان کمک میکند. آبلیموی موجود در این شربت نیز با دارا بودن ویتامین C منجر به تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود. از دیگر خواص این نوشیدنی خوشمزه میتوان به حفظ سلامت دستگاه گوارش، سلامت پوست و از بین بردن بوی بد دهان اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم را به شما آموزش دهیم.
در روزهای گرم تابستانی هیچ چیز مانند نوشیدن یک لیوان نوشیدنی خنک نمیتواند ما را سرحال بیاورد و از گرما زدگی نجات دهد. از شربتهای خنک گرفته تا معجون و بستنیهای خنک همه به مقابله با گرمازدگی در روزهای گرم کمک میکنند. یکی از بهترین نوشیدنیهای تابستانی موهیتو است. موهیتو یک نوشیدنی دلچسب و محبوب در سراسر دنیا است که علاوه بر طعم بی نظیر یکی از سالمترین نوشیدنیهای موجود در جهان است.
تمام محتوای موهیتو از اجزای طبیعی تشکیل شده است و علاوه بر جلوگیری از گرمازدگی، به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی به مقابله با سرطان کمک میکند. آبلیموی موجود در این شربت نیز با دارا بودن ویتامین C منجر به تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود. از دیگر خواص این نوشیدنی خوشمزه میتوان به حفظ سلامت دستگاه گوارش، سلامت پوست و از بین بردن بوی بد دهان اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم را به شما آموزش دهیم.
لیمو ترش: ۳ عدد
نوشابه سون آپ یا آب گازدار: یک قوطی
نعنا تازه: ۵ شاخه
شکر، عسل یا هر نوع شیرین کننده دلخواه: یک قاشق غذاخوری
یخ قالبی: ۲ پیمانه
آب: نصف لیوان
مرحله اول: ابتدا لیموها را کاملا شسته و حلقه حلقه کنید. سپس آنها را همراه با یک قاشق غذاخوری سرپُر شکر، عسل یا هر شیرین کننده دلخواه، سه برگ نعنا همراه با ساقه و مقداری آب درون شِیکِر بریزید. در صورت در دسترس نبودن شیکر میتوانید از شیشه سس استفاده کنید. سپس مواد را با استفاده از گوشتکوب بخوبی بکوبید. به طوری که بخوبی له شوند و عطر نعنا و لیمو آزاد شود.
مرحله دوم: پس از کوبیدن مواد، دو قالب یخ به آنها اضافه کرده و سپس درب شیکر را گذاشته و بخوبی تکان دهید تا شکر در آب حل شود و مواد بخوبی میکس شوند.
مرحله سوم: درون لیوان مورد نظر، مقداری یخ خرد شده بریزید. در این مرحله حتما از یخ ریز خرد شده استفاده کنید. میتوانید یخهای قالبی را داخل یک کیسه ریخته و با استفاده از گوشتکوب بکوبید. حدود یک پنجم لیوان را با آب گازدار یا نوشابه سون آپ پر کنید. این کار به منظور گازدار شدن موهیتو انجام میشود. در ادامه موهیتو را به لیوان اضافه کنید. سپس دو تا سه حلقه لیموی نازک را برش زده و به همراه چند برگ نعنا به لیوان اضافه کنید. موهیتوی شما آماده است.
مرحله اول: ابتدا لیموها را روی یک تخته کمی فشار دهید. این کار به خارج شدن آب بیشتر در هنگام گرفتن آب آنها کمک میکند. برای هر لیوان موهیتو به دو تا سه لیمو نیاز داریم. سپس آب لیموها را گرفته و به همراه مقداری آب، سه برگ نعنا و یک چهارم یک لیموی سبز کوچک همراه با پوست درون میکسر بریزید. در ادامه یک قاشق غذاخوری شکر یا عسل و حدود دو مشت یخ را نیز اضافه کرده و میکسر را روشن کنید.
مرحله دوم: درون لیوان مورد نظر، مقداری یخ خرد شده بریزید. حدود یک پنجم لیوان را با آب گازدار یا نوشابه سون آپ پر کنید. در ادامه موهیتو را به لیوان اضافه کنید. سپس دو تا سه حلقه لیموی نازک را برش زده و به همراه چند برگ نعنا به لیوان اضافه کنید. موهیتوی شما آماده است.
۱- لیموترش عطر و طعم بهتری نسبت به لیموهای سنگی دارد. سعی کنید از لیمو ترش برای تهیه موهیتو استفاده کنید.
۲- استفاده از برگ نعنا همراه با ساقه، عطر و اسانس بیشتری از نعنا را آزاد کرده و باعث خوش طعم شدن موهیتو میشود.
۳- قبل از ریختن نعنا درون میکسر و استفاده برای تزئین موهیتو، اگر به نعناها ضربه بزنید عطر و طعم بیشتری آزاد شده و موهیتوی بسیار خوش طعم تری خواهید داشت.
منبع: راهنماتو