آخرین قیمت رسمی کلابمنs قبل از این گرانی سرسامآور، چیزی حدود ۵۷۰ میلیون تومان بود؛ اما در بازار امروز، در بازه ۸ تا ۹ میلیارد تومان (و حتی بیشتر) معامله میشود.
مینی که از جمله شرکتهای زیرمجموعه بیامو محسوب میشود، جزو خودروهایی بود که در اواخر سالهای برجام وارد ایران شد. همین زمان نامناسب ورود، باعث استقبال کم از آن شد.
پرشیا خودرو در مجموع ۳ مدل از مینی را وارد ایران کرد. کوپر، کانتریمن و کلابمن مدلهایی بودند که در مارکت ایران حضور پیدا کردند. در این مقاله قصد داریم به بررسی کمیابترین مدل مینی در ایران، یعنی کلابمن، بپردازیم.
به گزارش خبرآنلاین، نسل دوم کلابمن با مدل ۲۰۱۸ در ایران حضور پیدا کرد. طراحی اصیل محصولات مینی در این خودرو هم دیده میشد. بدنه گرد و خمیده که یادآور محصولات قدیمی این شرکت است.
در نمای جلویی، چراغهای دایرهای با گرافیک مدرن و جدید، در کنار جلوپنجره باریک و کشیده، بیشترین خودنمایی را دارند. در بالای لوگوی مینی در این قسمت، خروجی هوای باریک و کوچکی قرار دارد.
در نمای کناری، بزرگ بودن ابعاد ماشین به چشم میخورد. کلابمن بزرگترین عضو خانواده مینی از لحاظ ابعاد و سایز بود. سگمنت این خودرو را نمیتوان به طور دقیق مشخص کرد. از طرفی شبیه به سدانهای متوسط و از طرفی دیگر، چیزی مابین یک کراساور و استیشنواگن است. دو رنگ بودن بدنه، جذابیت این قسمت را بیشتر کرده است.
نمای پشتی مینی کلابمن طراحی متمایزی نسبت به سایر مدلهای این شرکت داشت. طراحی چراغهای پشتی خودروهای این شرکت، معمولا به شکل عمودی و کوچک بوده و با ابعاد خودرو هم سازگار است.
اما در این مدل، چون با ابعاد بزرگتر و پهنای بیشتری سر و کار داشتیم، شکل و فرم چراغها فرق داشت. چراغهای افقی و کشیده شده و از گرافیک جدیدی بهره میبرد.
نکتهی جذاب دیگری که در این قسمت دیده میشد، درب صندوق عقب آن بود. درب صندوق عقب کلابمن به شکل اصطلاحا یخچالی باز میشد و سبک خاصی را به خصوص در مارکت ایران داشت.
دو اگزوز نسبت اسپرت در قسمت دیفیوزر، به جذابیت نمای پشتی میافزودند.
کابین کلابمن فرق آنچنانی با سایر مدلهای مینی نداشت و از همان عناصر دایرهای شکل در سراسر فضای داخلی استفاده میکرد.
کلابمن با نسخه S در بازار ایران حضور پیدا کرد و دارای امکاناتی مثل سنسورهای نور و باران، سنسور و دوربین عقب، نمایشگر ۶.۵ اینچی لمسی، هدآپ دیسپلی، نورپردازی داخلی به رنگ نارنجی، سیستم صوتی هارمن کاردن، شارژر وایرلس، سانروف، تنظیم برقی صندلیهای جلو به همراه گرمکن، کروز کنترل هوشمند، سیستم کمکی پارک و ۸ ایربگ و... بود.
فضای داخلی کلابمن به دلیل همین کشیدگی و بزرگ بودن، بسیار مناسب برای خانوادههایی با جمعیت بیشتر بود.
پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ و ۴ سیلندر در کلابمن، ۱۹۲ اسببخار قدرت و ۲۸۰ نیوتونمتر گشتاور تولید میکرد. گیربکس ۸ دنده اتوماتیک در این خودرو وظیفه انتقال قدرت را برعهده داشت.
شتاب صفر تا صد این خودرو، ۷.۱ ثانیه اعلام شده است.
گفتن این جمله کمی ناراحتکننده است، اما باید بگوییم که آخرین قیمت رسمی این خودرو قبل از این گرانی سرسامآور، چیزی حدود ۵۷۰ میلیون تومان بود؛ اما در بازار امروز، در بازه ۸ تا ۹ میلیارد تومان (و حتی بیشتر) معامله میشود.
از این خودرو به دلیل کمیاب بودن، آگهیهای بسیار بسیار کمی وجود دارد و نمیتوان بازه قیمتی بسیار دقیقی برای آن تعیین کرد و باید با توجه به قیمت مدلهای کوپر و کانتریمن، قیمتی را برایش حدس زد.