بیورینگ بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بینالمللی است که از ترکیب بادمجان با مرغ، گردو، جعفری و... تهیه میشود.
فراروـ بیورینگ بادمجان یکی از انواع غذاهای بینالمللی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشود. بیورینگ بادمجان را با مرغ و یا بدون مرغ تهیه میکنند که در هر دو صورت طعم فوقالعادهای دارد. اگر عاشق کشک بادمجان هستید، به شما اطمینان میدهیم که از خوردن بیورینگ بادمجان سیر نخواهید شد.
بیورینگ بادمجان یک پیش غذای عالی برای مهمانیها و جشن تولدهاست که میتوانید آن را به صورت تک نفره و یا داخل دیس سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بیورینگ بادمجان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این غذای خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
بادمجان: ۵ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: دو حبه
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست هم زده: ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: ۱ پیمانه
نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر کاری و پودر موسیر: به میزان لازم
بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیهاست که در بسیاری از غذاها از آن استفاده میکنیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای قلب هم بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجانهای چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجانهای چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجانهای براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیدهتر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.
برای گرفتن تلخی بادمجان پوست بادمجانها را بگیرید؛ اما برای اینکه له نشوند، کلاهک بالای آنها را نکنید. آنها را تمیز بشویید؛ سپس بین یک ربع تا نیم ساعت داخل ظرف آب نمکی که کمی از حد معمول شورتر است، قرار بدهید. بعد از آب نمک خارج کنید. با دست فشار دهید تا نمک و آب اضافه آن خارج شود. دیگر نیازی به شستن بادمجانها نیست با این کار هم تلخی بادمجان گرفته میشود، هم اینکه موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب بادمجان میشود.
روش دیگری که میتوانید با استفاده از آن تلخی و روغن اضافه بادمجان را بگیرید، این است که بادمجانها را بعد از اینکه سرخ کردید، ۲ تا ۳ بار در آب در حال جوش بگذارید و اجازه دهید هر بار ۱ دقیقه بماند؛ سپس از آب خارج کنید و آبکشی کنید. دوباره آب را عوض کنید و جوش بیاورید و این کار را انجام بدهید.
اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح دهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را به صورت خام خورد و یا در سالادها از آن استفاده کرد.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند.
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید. همچنین میتوانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
۱ ـ برای شروع کار ابتدا بادمجانها را پوست کنید و برش بزنید؛ سپس برشهای بادمجان را سرخ کنید و داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
۲ ـ پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی سرخ شود؛ سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. یک دقیقه بعد سینه مرغ را که به صورت مکعبی برش زدهاید، به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و روی آن زردچوبه، نمک، کاری و پاپریکا بریزید و اجازه بدهید مرغ با پیاز کمی تفت بخورد. حرارت اجاق گاز را کم کنید و درب ماهی تابه را بگذارید تا مرغ آب بیاندازد و بپزد.
۳ ـ در مرحله بعد سیب زمینی را پوست و به صورت خلالی خیلی نازک برش بزنید؛ سپس خلالها را با روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
۴ ـ در مرحله آخر بادمجان سرخ کرده را ساطوری کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس گردو و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و در آخر مخلوط مرغ و پیاز را به بادمجان اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. حالا سس مایونز را با پودر موسیر و ماست مخلوط و به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با سس آغشته شود. در آخر بیورینگ آماده را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و روی آن را با سیب زمینی خلالی سرخ شده و کمی جعفری خرد شده و گردو تزیین کنید، نوش جان.