براساس یافتههای محققان ایرانی، زهر زنبور عسل، دارای فعالترین مواد آنتیبیوتیک است. تجزیه شیمیایی زهر زنبور عسل نشان داده است که در این زهر، اسید فرمیک، اسید کلریدریک، اسید آرتوفسفریک، هیستامین کولین تریپتوفن و گوگرد فراوان یافت میشود.
آیا میدانید زنبور عسل برای این که ۴۰۰ گرم عسل برای سفره صبحانه شما تهیه کند، دست کم ۸۰ هزار بار از کندو به صحرا میرود و برمیگردد؟
به گزارش همشهری آنلاین، حالا اگر فرض کنیم هر بار معادل یک کیلومتر طی کند، مثل این است که برای تهیه این مقدار عسل، دو بار دور کره زمین چرخیده باشد. بیجهت نیست که این قدر فایده در عسل خوابیده! این همه دوندگی ارزشش را دارد!
در ضمن بد نیست بدانید این موجود کوچک، نه تنها کارخانه تولید مقویترین و مغذیترین مواد است، بلکه در زهرش هم فوایدی نهفته است. براساس یافتههای محققان ایرانی، زهر زنبور عسل، دارای فعالترین مواد آنتیبیوتیک است. تجزیه شیمیایی زهر زنبور عسل نشان داده است که در این زهر، اسید فرمیک، اسید کلریدریک، اسید آرتوفسفریک، هیستامین کولین تریپتوفن و گوگرد فراوان یافت میشود.