کره بادام زمینی خوراکی بسیار مقوی و پر انرژی است که بادام زمینی از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و یک صبحانه مفید برای کودکان محسوب میشود.
فراروـ کره بادام زمینی محصولی خوشمزه و بسیار مقوی و پر انرژی است که از بادام زمینی آسیاب شده و اغلب بو داده تهیه میشود و حالت خمیری و کرم مانند دارد. کره بادام زمینی به دلیل عطر و طعم دلپذیری که دارد، برای بزرگسالان و به خصوص کودکان یک صبحانه یا میان وعده مقوی است.
کره بادام زمینی برای سلامت قلب مفید است و به کنترل قند خون کمک میکند؛ همچنین به دلیل داشتن پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب انرژی بالایی در بدن تولید میکند؛ بنابراین برای کاهش وزن نیز بسیار مناسب است.
کره بادام زمینی به صورت بسته بندی در بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی موجود است؛ اما شما میتوانید با استفاده از این دستور ساده در منزل کره بادام زمینی خانگی و سالم را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کره بادام زمینی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
بادام زمینی محلی تازه: نیم کیلو
کنجد و گردو: به میزان لازم
جالب است بدانید که بادام زمینی از خانواده حبوبات است؛ اما تمام ویژگیهای آجیلهای خوراکی را داراست. محققان منشا بادام زمینی را آمریکای مرکزی میدانند که کاوشگران اسپانیایی آن را کشف و به سایر نقاط جهان منتقل کردند. بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب مفید است و منبع غنی پروتئین گیاهی محسوب میشود. بادام زمینی همچنین دارای نیاسین، مس، فولات، منگنز، ویتامین E، تیامین، فسفر، منیزیم، فیبر و... است. برای تهیه کره بادام زمینی بهتر است از بادام زمینی تازه و محلی استفاده کنید. بادامهای شکسته و کهنه برای تهیه کره بادام زمینی مناسب نیستند.
۱ ـ برای شروع کار ابتدا پوست بادام زمینی را به صورت کامل جدا کنید. توجه داشته باشید که اگر بادام زمینی تازه و مرغوب نباشد، نمیتوانید پوستش را به راحتی جدا کنید.
۲ ـ بادام زمینیهای پوست گرفته را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و به اندازهای تفت بدهید که بادامها کاملا داغ شوند. مراقب باشید بادام در حین تفت دادن نسوزد.
۳ ـ بعد از اینکه بادام کاملا داغ شد و چند دقیقه تفت خورد، آن را از روی اجاق گاز بردارید و داخل دستگاه میکسر بریزید. ابتدا یک دقیقه بادامها را با دستگاه بزنید تا کمی خرد شوند. چند ثانیه به دستگاه استراحت بدهید؛ سپس دوباره به مدت یک دقیقه بادامها را بزنید تا حالت پورهای پیدا کند. باز هم یک دقیقه به دستگاه استراحت بدهید؛ سپس دوباره بزنید تا بادامهای پوره شده کم کم له شود و حالت کرم مانند پیدا کند. با توجه به اینکه قدرت دستگاههای میکسر یا غذاساز با هم متفاوت است، زمانی که طول میکشد تا بادام تبدیل به کره شود؛ متغیر است.
نکته مهم این است که سعی کنید به دستگاه بیش از حد فشار وارد نکنید و بعد از هر یک دقیقه هم زدن به دستگاه استراحت بدهید. وقتی بادام زمینی کاملا به شکل کرم شد؛ یعنی آماده است.
۴ ـ کره بادام زمینی را داخل ظرف در بسته بریزید و روی آن را با کنجد و گردوی خرد شده تزیین کنید. همچنین میتوانید به کره بادام زمینی نمک اضافه کنید یا به دلخواه تکهای شکلات داخل کره آماده شده بریزید و اجازه بدهید شکلات با داغی کره آب شود. نوش جان.