bato-adv
کد خبر: ۶۲۳۷۱۰

زارع‌پور: استفاده ۳۵ میلیون نفر از پیام‌رسان‌های داخلی

زارع‌پور: استفاده ۳۵ میلیون نفر از پیام‌رسان‌های داخلی
زارع پور در ادامه سخنانش تأکید کرد طی ماه‌های گذشته تلاش شده تا پلتفرم‌های داخلی مشکلی نداشته باشند و بیش از ۳۵ میلیون کاربر در چهار پیام رسان داخلی حضور دارند و در قدمی دیگر این پیام رسان‌ها به یک دیگر متصل می‌شوند؛ این کاری بوده که توسط وزارت ارتباطات انجام شده تا ارتباطات مردم تسهیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری اسلامی ایران به سوالات مردم پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، عیسی زارع پور امروز با حضور در مرکز ارتباطات و مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به تماس کاربر خانمی از کرج که درباره بیمه سوال پرسید و گفت چند وقتی است بیمه تامین اجتماعی برای او رد نشده است گفت: پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهند.

کاربر دیگری از روستای قرمز گل استان آذربایجان شرقی تماس گرفت، او به وزیر ارتباطات گفت که روستای آن‌ها به اینترنت متصل نیست و خواستار انجام اقدامات لازم در این زمینه شد.
زارع پور در پاسخ به درخواست این کاربر اظهار کرد: نزدیک ۳۵۰۰ روستا داریم که اینترنت ندارند و حدود ۳۳۰۰ روستا در یک سال گذشته به اینترنت متصل شده‌اند و در نظر داریم تا هفت ماه آینده بقیه روستا‌ها متصل شوند.

وزیر ارتباطات در پایان به این کاربر گفت: تا چهار ماه آینده روستای شما به اینترنت متصل می‌شود.

در تماس دیگری، مشکلاتی درباره صفحه فروشگاهی یک شهروند در یک پیام رسان داخلی مطرح شد، وزیر ارتباطات پس از توضیحات، با دریافت اسم صفحه او، قول پیگیری‌های لازم را داد.

زارع پور همچنین از این کاربر درباره میزان رضایت خود از فعالیت در پیام‌رسان‌های داخلی سوال پرسید و او گفت: چند صفحه فروشگاهی و در مجموع ۲۰۰ هزار کاربر دارد و در مقایسه با شبکه اجتماعی خارجی مشابه (اینستاگرام) مشکلی ندارد.

کاربر دیگری از استان یزد تماس گرفت، او توضیح داد که در یک شرکت امنیت شبکه فعالیت می‌کند و مجوز‌های لازم را دارند و در زمینه اشتغال زایی اقدامات خوبی انجام داده اند و پروژه‌های خوبی با وزارت خانه‌های گوناگون داشته‌اند، اما مشکلاتی در زمینه فضا دارند که می‌تواند بر روی روند فعالیت کارمندان تاثیر بگذارد، این کاربر خواستار انجام اقدامات لازم در این زمینه شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به درخواست این کاربر گفت: پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند و این درخواست را به استاندار یزد لازم ارائه می‌دهند.

کاربر ۵۵ ساله دیگری از تهران با این مراکز تماس گرفت و از سرعت اینترنت گلایه کرد، این کاربر گفت اخیرا برای دانلود یک کتاب خارجی ۴ ساعت وقت گذاشته و منتظر بوده است، وزیر ارتباطات در پاسخ به این فرد گفت که حتما پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.

این کاربر همچنین در پاسخ به سوال وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه آیا از پلتفرم‌های داخلی استفاده می‌کند؟ گفت بله و همه ارتباطات آن‌ها از طریق سکو‌های داخلی انجام می‌شود. زارع پور در ادامه گفت و گویش با این کاربر تصریح کرد سایت‌هایی هستند که مارا تحریم کرده اند و مردم به بسیاری از سرویس‌هایی که مورد نیازشان است دسترسی ندارند، اما برای این مسئله راهکاری اندیشیده شده است.

طبق گفته زارع پور، به غیر از پلتفرم‌های خارجی که آن هم به دستور نهاد‌هایی خارج از این وزارتخانه محدود شدند هیچ پلتفرم دیگری محدود نشده است. وی تاکید کرد: تلاششان این است که نیاز مردم به فیلتر شکن را به حداقل برسانند. "۴۰۳" سایتی است که سایت‌هایی که تحریم هستند و دسترسی مردم به آن‌ها محدود بوده را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و از این طریق تلاش کرده ایم امکانی را فراهم کنیم تا دسترسی مردم تسهیل شود.

وی در ادامه سخنانش تأکید کرد طی ماه‌های گذشته تلاش شده تا پلتفرم‌های داخلی مشکلی نداشته باشند و بیش از ۳۵ میلیون کاربر در چهار پیام رسان داخلی حضور دارند و در قدمی دیگر این پیام رسان‌ها به یک دیگر متصل می‌شوند؛ این کاری بوده که توسط وزارت ارتباطات انجام شده تا ارتباطات مردم تسهیل شود.

زارع پور ادامه داد:، اما اقدام دیگری انجام شده است این بوده که کیفیت پیام رسان‌های داخلی افزایش پیدا کند و تماس تصویری هم از طریق این پیام رسان‌ها راه اندازی شده است.

کاربر دیگری از استان مازندران برای گفتگو با وزیر ارتباطات تماس گرفت، او ضمن تشکر از حمایت از پلتفرم داخلی و پیشرفت قابل توجه شبکه ملی اطلاعات گفت درحال حاضر مسیر هدایت افکار عمومی از طریق پلتفرم‌های خارجی است و با وجود اینکه محدود هستند، اما همچنان شاهد انجام فعالیت در آن‌ها هستند و برخی از مسئولان هم در پلتفرم‌های خارجی همچنان فعالیت می‌کنند او درخواست کرد تا فضای مجازی سازماندهی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این کاربر اظهار کرد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در ابتدا ۳۰ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۶۰ درصد رسید به عبارتی در ابتدا میزان پیشرفت این شبکه ۲۳ درصد بود، اما در یک سال اخیر به این مقدار افزوده شده است.

زارع پور گفت: فروردین سال ۱۳۹۷ که تلگرام محدود شد پیام رسان‌های داخلی وجود نداشتند، اما پس از اتفاقاتی که در مهر ماه سال گذشته رخ داد پلتفرم‌های داخلی خوب کار کردند ما تلاش می‌کنیم تا سیاست‌های این دولت را پیگیری کنیم و خدمات باکیفیت و آنچه که لایق مردم است را برای آن‌ها فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: بنده در هیچ یک از پلتفرم‌های خارجی محدود شده حضور ندارم و این مسیله طی یک مصوبه‌ای از سوی مرکز ملی فضای مجازی پیگیری می‌شود.

زارع پور در تصریح کرد: زندگی آینده بدون ابزار‌های دیجیتال غیر متصور است.

وزیر ارتباطات در پاسخ به دغدغه دیگر این شهروند درباره نیاز به ماهواره اختصاصی ایران و کشور‌های متحد و دوست، اظهار کرد: باید با شرکای خود ماهواره‌های اختصاصی طراحی کنیم و ارسال این ماهواره‌ها از برنامه‌های وزارت ارتباطات است و اولین پرتاب تحقیقاتی ماهواره به لایه ژئو در دولت سیزدهم انجام خواهد شد.

برچسب ها: وزیر ارتباطات
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین