به اعتقاد کارشناسان برخی از غذاها هستند که هرچند راه خود را به سفرههای ما باز کردهاند، زیانهای شدیدی برای سلامتمان دارند.
تارنمای Eat this Not That در این باره نوشت: تحقیقات نشان میدهد برخی از غذهایی که جای ثابتی در سفرههای ما دارند، به شدت برای سلامت ما مضرند و باید فوراً خوردن آنها را متوقف کنیم یا مصرف آنها را به حداقل برسانیم.
در رأس لیست مواد غذایی مضر، نان سفید قرار دارد که از آردی که به شکل شیمیایی سفید شده (bleached white) تولید شده است؛ این نان در خود مواد شیمیایی سفیدکننده دارد و یکی از مهمترین عوامل ابتلا به سرطان محسوب میشود.
آبمیوه صنعتی که به آن شکر اضافه میشود در رده بعدی قرار گرفته که میوههای عاری از الیاف گیاهی هم به آن افزوده میشود.
نوشابههای گاز دار، بدون شکر (دایت)، هم نوشابههایی مضر هستند، زیرا شیرینکننده Aspartame در خود دارند و برخلاف تصور سابق، اثر معکوسی بر لاغری میگذارند و یکی از دلایل چربی کبد به شمار میروند.
از دیگر مواد غذایی زیانآور، گوشتهای فراوری شده است که سوسیس و کالباس در رأس آنها قرار دارند و مقدار زیادی از چربیهای اشباعنشده در خود جای دادهاند.
منبع: اعتماد