از آنجا که گوشت تکهای در اندازههای کوچک آماده میشود زمان پخت کمتری لازم دارد و غذای رژیمی شما سریعتر آماده میشود. در ادامه مطلب انواع رسپی غذای رژیمی با گوشت تکهای را با شما در میان میگذاریم.
استفاده از گوشت تکهای برای تهیه غذاهای رژیمی باعث خوشمزهتر شدن غذاها و همچنین کاملتر شدن ارزش غذایی و استفاده مناسب از پروتئین در رژیم غذایی روزانه میشود. در این مطلب طرز تهیه انواع غذای رژیمی با گوشت تکهای را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایرنا، از آنجا که گوشت تکهای در اندازههای کوچک آماده میشود زمان پخت کمتری لازم دارد و غذای رژیمی شما سریعتر آماده میشود. در ادامه مطلب انواع رسپی غذای رژیمی با گوشت تکهای را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم برای ۴ نفر:
طرز تهیه
گوشت را به اندازه خورشتی تکه تکه کنید و در تابهای مناسب همراه کمی روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ شود سپس سیر و پیاز را خرد کرده اضافه کنیدو تفت دهید تا طلایی شود. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین را اضافه کرده تفت دهید. سیب زمینی و هویج را نگینی یا حلقهای خرد کرده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
آب گوشت را اضافه کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید ۲ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد. این خوراک نباید آبکی باشد و تقریبا آبش باید کشیده شود. ۱۵ دقیقه پایانی نمک و فلفل سیاه را اندازه کنید و آب لیموترش و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه
لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس کرده و چند بار آبش را عوض کنید. گوشت را تکهای خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و آب میان بافتیاش خارج شود. رب گوجه فرنگی و سیر رنده شده را اضافه کرده تفت دهید.
لوبیا را به همراه نصف لیوان آب اضافه کرده سپس سبوس، ادویهها، سبزیجا و پیاز حلقه شده را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش آید. شعله را کم کنید و صبر کنید مواد بپزند و آب خورک غلیظ شود. آب لیمو را قبل از سرو اضافه کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه
گوشت را به اندازه خورشتی تکه کنید. پیاز رنده شده، چوچاق و جعفری را به همراه گردو آسبای شده و رب اناز به گوشت اضافه نموده و رویش را بپوشانید و حدود ۱۲ – ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدهید. نمک را باید در انتهای اضافه کنید که باعث سفت شدن گوشت نشود. گوشتها را به سیخ بکشید و نمک بزنید و روی زغال کباب کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه
در سس این اسپاگتی از ترکیب سبزیجات استفاده شده است که باعث میشود با مصرف مقدار کمی اسپاگتی در کنار سبزیجات کربوهیدرات و کالری کمتری مصرف کنید و مدت زمانی طولانیتری سیر بمانید. گوشت را به قطعات خورشتی تکه کنید و با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید سپس پیاز خلالی را اضافه کنید و تفت دهید.
لوبیا سبز و ذرت را جداگانه پخته به مواد اضافه کنید. گوجهها را رنده کرده، اضافه کنید و صبر کنید آب آن کشیده شود و سس جا بیفتد. کلم بروکلی را بخار پز کنید و به سس اضافه نمایید یا این که به عنوان دور چین استفاده کنید. اسپاگتی را مطابق دستور پشت بسته آماده کنید و با سس مخلوط نمایید.
مواد لازم:
طرز تهیه خوراک به با گوشت تکهای
پیاز را خرد کرده با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید تا شیشهای شود سپس گوشت تکهای را اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
فلفل و زردچوبه را اضافه کرده تفت دهید.
آب را اضافه کرده و به جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.
بهها را به به قطعات درشت خرد کنید و با کمی کره در تابه رژیمی تفت دهید تا کمی نرم شود. در مرحله پایانی به، آلو، رب گوج فرنگی و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید نرم شوند و خورش جا بیوفتد.
مواد لازم:
طرز تهیه
به گزارش وب گاه بیتوته، گوشت را نواری برش بزنید و با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید. گل کلم و بروکلی را تکه کنید و هویج را خلالی خرد کنید و در آب در حال جوش بریزید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و سپس بلافاصه در آب یخ بریزید تا تازگیشان حفظ شود. پیاز را با کمی روغن مایع در تابهای رژیمی تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت تکهای را اضافه کرده تفت دهید. بیبی کورنها را از طول برش بزنید و به همراه سایر سبزیجات به تابه اضافه کرده تفت دهید. ادویه ها، سس و روغن زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید.