November 29 2024 - جمعه ۰۹ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان به جوانان افغان هشدار داده که از تجلیل روز ولنتاین خودداری کنند.
فرارو- روز سهشنبه، ۱۴ فوریه، مصادف با روز جهانی ولنتاین، در کابل پایتخت افغانستان، گلفروشان با دستههای پژمرده رز قرمز و فروشندگان خیابانی بادکنکهای فروختهنشده را در دست گرفتهاند.
به گزارش فرارو، پلیس اخلاق طالبان برگزاری جشنهای روز ولنتاین در ملاءعام را ممنوع کرده است و فروشندگان بیرونقی بازار خود را نتیجه این ممنوعیت میدانند.
در حالی که روز ولنتاین هرگز به طور گسترده در افغانستان جشن گرفته نشده است، برخی از ساکنان مرفه در شهرهای این کشور در سالهای اخیر سنت بزرگداشت روز عاشقان را ایجاد کرده اند.
در خیابان معروف گلفروشان کابل، مغازهها پر از دستهگلهای قلبی شکل و حیوانات عروسکی قرمز بود، اما به طرز ناامیدانهای مغازهها خالی از مشتری بود.
در ویترین یکی از فروشگاهها، پوستری که توسط وزارت امر به معروف و نهی از منکر امضا شده بود به خریداران هشدار میداد: از تجلیل روز عاشقان خودداری کنید.
در این پوستر نوشته شده است که روز ولنتاین اسلامی نیست و بخشی از فرهنگ افغانستان نیست، بلکه روز کفار است.
در این بیانیه آمده است: تجلیل از روز عاشقان نشان دادن همدردی با پاپ مسیحی است.
خبرنگار خبرگزاری فرانسه گزارش داد که افسران وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان با لباسهای سفید خود که توسط یک اسکورت مسلح دنبال میشدند در منطقه گشتزنی میکردند.
عمر که در مقابل مغازه خود نشسته و خارها و گلبرگهای پژمرده را از گلهایش هرس میکرد به خبرگزاری فرانسه گفت: [مقامات طالبان]اطلاعیه خود را در هر مغازه منتشر و توزیع کردند.
او گفت: فکر نمیکنم امروز بتوانم این گلها را بفروشم، مردم نمیخرند. میتوانید ببینید که ما مشتری نداریم... وضعیت بسیار بد است.
خبرنگار خبرگزاری فرانسه زوج جوانی را دید که به طور پنهانی گل خریدند و با دیدن گشت اخلاق طالبان به سرعت صحنه را ترک کردند.
زهرا یک شهروند گفت: وضعیت تغییر کرده است... ما نمیتوانیم آن را مانند سالهای دیگر جشن بگیریم. اما ما آن را جشن میگیریم. محدودیتهایی وجود دارد و وضعیت خوب نیست، اما ما آن را در خانه جشن میگیریم.
مقامات طالبان از زمان به قدرت رسیدن در اوت ۲۰۲۱ محدودیتهای مختلفی را برای زندگی اجتماعی در کشور وضع کرده اند.
موسیقی، اپلیکیشنهای رسانههای اجتماعی و بازیهای ویدئوی همگی توسط رژیم طالبان مورد بررسی قرار گرفتهاند. مقامات طالبان به ویژه زنان افغان را سرکوب کرده اند و آنها را از زندگی عمومی بیرون میکشند.