در مصرف غلات باید حتما از غله کامل استفاده کرد یعنی جوانه و سبوس آن نباید جدا شده باشد که نان یا سیبزمینی نشاستهدار میتواند جزء این گروه قرار گیرد.
اگر یک بشقاب را به عنوان معیار در نظر بگیریم حتما باید نیمی از آن سبزیجات یا میوهجات باشد و نیم دیگر باید بهطور مساوی بین گروه پروتئینها (مانند ماهی، مرغ، حبوبات) و غلات تقسیم شود.
در مصرف غلات باید حتما از غله کامل استفاده کرد یعنی جوانه و سبوس آن نباید جدا شده باشد که نان یا سیبزمینی نشاستهدار میتواند جزء این گروه قرار گیرد.