پنینی گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه رستورانی است که با ترکیبات متنوعی درست میشود.
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ورقهای ۴ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای ۱ عدد
پودر سیر، پودر پاپریکا و پولبیبر به مقدار کافی
آویشن، فلفل قرمز و دارچین به مقدار کافی
نمک و روغن به مقدار کافی
نان برگر ۴ عدد
مرحله اول
برای تهیه پنینی گوشت و قارچ در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن درون یک تابه مناسب میریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر پیاز را تفت میدهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا، پولبیبر، آویشن، فلفل قرمز و دارچین به تابه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد، سپس قارچ و دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. در ادامه ذرت کنسروی را اضافه کرده و مواد را چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را میگذاریم تا گوشت و دیگر مواد به طور کامل بپزند و آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله نانهای برگر را باز میکنیم و مواد گوشتی را داخل نانها میریزیم. در ادامه روی مواد پنیر روقهای قرار میدهیم، سپس دستگاه گریل را روشن میکنیم و نانها را درون آن قرار میدهیم تا گریل شوند.
مرحله ششم
در صورتی که دستگاه گریل یا ساندویچ ساز در منزل نداشته باشیم، یک تابه گریل را به خوبی گرم میکنیم، سپس نانها را درون آن قرار میدهیم. در ادامه یک جسم سنگین روی نانها قرار میدهیم تا به طور کامل گریل شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه یک سمت ساندویچها گریل شد، آنها را بر میگردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. در نهایت پنینیها را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و پس از برش زدن به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
منبع: چی شی