آمارهای بهداشتی نشان میدهد؛ حدود ۳۰ درصد از مردم به بیماری کبد چرب غیر الکلی، مبتلا هستند.
مطالعات پیشین محققان نشان داده بود که مصرف الکل میتواند باعث بروز بیماریهای کبدی شود. یافتههای اخیر متخصصین تغذیه، اما نشان میدهد که مصرف فست فود نیز میتواند تأثیر مخربی بر سلامت کبد شما داشته باشد.
آمارهای بهداشتی نشان میدهد؛ حدود ۳۰ درصد از مردم به بیماری کبد چرب غیر الکلی، مبتلا هستند. بیشتر افراد مبتلا نمیدانند که دلیل ابتلا به این بیماری چیست. به همین دلیل محققان به بررسی دلایل این بیماری پرداخته و دریافتند علاوه بر الکل، مصرف فست فودها نیز عامل مهمی در ابتلا به کبد چرب است.
این موضوع در حالی است که بسیاری از مردم جهان روزانه دو تا سه وعده فست فود در طول هفته مصرف میکنند.دکتر آنی کارداشیان، سرپرست این تیم مطالعاتی و متخصص بیماریهای کبد در این رابطه گفت: مصرف چندبار فست فود در هفته بسیار زیاد است. متاسفانه مصرف فست فود در طول همه گیری کرونا افزایش یافته است.
بیماری کبد چرب غیر الکلی یکی دیگر از علل مشکلات عمده کبدی از جمله سیروز یا زخم کبد، نارسایی کبد و یکی از ترسناکترین عوارض سیروز که سرطان کبد است است.
بررسیهای انجام شده نشان میدهد این خطر برای کسانی که با چاقی و دیابت سر و کار داشتند به طور قابل ملاحظهای بیشتر بود.
به گزارش سیناپرس، این موضوع در حالی است که به دلیل سبک زندگی مدرن، بسیاری از افراد در طول شبانه روز زمانی برای آشپزی نداشته و ناچار به مصرف فست فودها سوق پیدا میکنند.
دکتر کارداشیان در این رابطه گفت: اگر رژیم غذایی خود را تغییر داده و غذاهای سالم تری بخورید، بیشتر عمر میکنید و این موضوع بر احتمال ابتلا به کبد چرب نیز تاثیر دارد.
منبع: بهداشت نیوز