خاورمیانه به داشتن ادویه در غذا معروف است، اما کمتر کسی میداند که ادویه در قهوه هم یکی از ترفندهای مردم این سرزمین برای داشتن طعمی متفاوت است. در خاورمیانه قهوه به شکلی ویژه دم میشود. ابتدا قهوه و ادویههایی را که خوب آسیاب شده اند با آب مخلوط میکنند و حرارت میدهند و بعد از خنک شدن، دوباره آن را گرم میکنند.
استفاده از سبزیجات در سوپ، کاری رایج است، اما بعضی آشپزهای خاورمیانهای توصیه میکنند خود را به سبزیجات خاصی محدود نکنیم. میتوانید از زیتون یا کاهو هم استفاده کنید. با این حال باید به خاطر داشت که این ترفند تنها برای سوپهای پورهای به کار میرود.
خاورمیانه به داشتن ادویه در غذا معروف است، اما کمتر کسی میداند که ادویه در قهوه هم یکی از ترفندهای مردم این سرزمین برای داشتن طعمی متفاوت است. در خاورمیانه قهوه به شکلی ویژه دم میشود. ابتدا قهوه و ادویههایی را که خوب آسیاب شده اند با آب مخلوط میکنند و حرارت میدهند و بعد از خنک شدن، دوباره آن را گرم میکنند.
در خاورمیانه حبوبات از محبوبیت زیادی برخوردار است و یکی از صبحانههای رایج در برخی کشورهای این منطقه مانند مصر، لبنان، سوریه و اردن، خوراک باقالی است. آشپزهای خاورمیانهای توصیه میکنند لوبیا را پیش از پخت در مخلوط آب و جوش شیرین خیس کنید و سپس آن را آب بکشید. اگر در حین پخت، جوش شیرین را اضافه کنید، سرعت پخت بیشتر میشود، اما ممکن است لوبیاها مزه صابونی پیدا کند.
دارچین یکی از محبوبترین ادویههای دنیاست. به دلیل عطر شیرینش از آن در تهیه بسیاری از شیرینیها استفاده میشود. این ادویه یکی از اجزای اصلی غذاهای خاورمیانهای است و آشپزها آن را به غذاهای گوشتی و انواع میان وعدهها اضافه میکنند. در دستور پخت اسپاگتی سوریه ای، سس دارچین و سیب زمینی وجود دارد.
منبع: سلامت نیوز