خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که میتوانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانیها و مجالس خود در میز پذیرایی تان بهره ببرید.
خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.
به گزارش وقت صبح، خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که میتوانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانیها و مجالس خود در میز پذیرایی تان بهره ببرید.
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
به: ۱ کیلوگرم
پیاز بزرگ: یک عدد
روغن به مقدار لازم
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو: نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب: دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را قیمهای خرد میکنیم سپس آن را با پیاز سرخ مینماییم. در ادامه به گوشت آب اضافه کرده و میگذاریم ۲ ساعت به صورت کامل بپزد.
بهها را خلالی خرد کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت میریزیم.
شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که بهها له شود و بعد از کشیدن خورش خلالهای به فرم و شکل خود را حفظ نماید.