کباب گوشت قلقلی با بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که از ترکیب گوشت قلقلی با بادمجان تهیه میشود و همه مواد بعد از تهیه داخل سیخ چوبی یا فلزی زده میشود و میتوانید در تابه یا فر این غذای خوشمزه را تهیه کنید و به همراه برنج و سس ربی میل کنید.
شما میتوانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی میتوانید آماده کنید و در کنار سیب زمینی سرخ کرده این غذا را میل کنید. میتوانید در کنار این غذا از لیموترش یا نارنج تازه استفاده کنید.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پودر زعفران کمی
بادمجان ۳ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق به مقدار لازم
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرد و به همراه گوشت و ادویهها و کمی پودر زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت قلقلیها مسنجم شود و اگر عجله دارید میتوانید قلقلی کنید و داخل فریزر قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا مسنجم شود.
مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
بادمجانها را بشورید و به صورت حلقهای خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد آبکش کنید و روی دستمال قرار دهید تا آب اصافه کشیده شود. بادمجان را داخل روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه سس
در ادامه برای تهیه سس باید پیاز را رنده ریز بزنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید تا سبک شود. فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید و بعد گوجه فرنگیها را بشورید پوره کنید یا رنده ریز بزنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله چهارم: تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان
در ادامه سیخهای چوبی یا فلزی را بردارید و یک دانه گوشت قلقلی یک بادمجان حلقهای را به سیخ بزنید. داخل سس ۱/۲ پیمانه آب جوش بریزید و بعد سیخهای تهیه شده را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت و بادمجان و سس به خورد هم برود و صبر کنید تا سس غلیظ شود. نوش جان
میتوانید کمی آب لیموترش تازه اضافه کنید.
میتوانید به سس کمی رب انار اضافه کنید.
میتوانید کمی سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
منبع: پارسی دی