bato-adv
کد خبر: ۵۸۷۸۰۶

(تصاویر) تولید «پاپایا» میوه استوایی ناشناخته در همدان

(تصاویر) تولید «پاپایا» میوه استوایی ناشناخته در همدان

یکی از کشاورزان استان همدان بعد از نابسامانی در بازار صیفی‌جات توانسته است با پی‌بردن به خاصیت‌های درمانی و غذایی «پاپایا» و اهمیت اقتصادی آن نسبت به کشت سایر محصولات کشاورزی، اقدام به کشت و تولید این محصول استوایی در شهرستان کبودرآهنگ استان همدان کند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱

«پاپایا» یکی از میوه‌های استوایی با ارزش غذایی و دارویی بالاست که اصالت آن مربوط به کشور‌های تایلند، مالزی و آمریکای جنوبی است که علاوه بر تأمین مواد غذایی مورد نیاز بدن در درمان و پیشگیری از بیماری‌های سرطان، کلسترول خون، دیابت، اعصاب و... کاربرد دارد.

یکی از کشاورزان استان همدان بعد از نابسامانی در بازار صیفی‌جات توانسته است با پی‌بردن به خاصیت‌های درمانی و غذایی «پاپایا» و اهمیت اقتصادی آن نسبت به کشت سایر محصولات کشاورزی، اقدام به کشت و تولید این محصول استوایی در شهرستان کبودرآهنگ استان همدان کند.

میوه‌هایی که در کمتر مناطقی از آب و هوای ایران قابل پرورش هستند، اما با احداث گلخانه پرورش آن‌ها به بهترین شکل ممکن در کشور، حتی در استان‌های سردسیر همچون همدان نیز امکان‌پذیر است و شاید بسیاری از مردم کشورمان با نام بسیاری از این میوه‌ها بیگانه باشند و تاکنون طعم بی‌نظیرشان را نچشیده و نام آن‌ها را نشنیده‌اند و علت آن چیزی نیست جز اینکه این نوع میوه‌ها علاوه بر آنکه در هر نقطه آب و هوایی قابلیت کشت ندارند بلکه به خاطر معرفی نشدن درست این میوه‌ها در کشور هنوز ناشناخته مانده‌اند.

این پرورش‌دهنده میوه‌های استوایی و گرمسیری با بیان اینکه این نوع از میوه‌ها از خواص و ارزش دارویی بالایی برخوردار است گفت: در ابتدا کشت آزمایشی میوه‌های استوایی همچون پاپایا، موز، آناناس، رزبری را انجام و پس از کشت آزمایشی و موفقیت‌آمیز بودن آن تمام سطح ۵۰۰۰ مترمربعی از مساحت گلخانه خود را به کشت میوه‌های استوایی و گرمسیری اختصاص داده است.

عکاس: پوریا پاکیزه

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین