محمدمهدی اسماعیلی: این افراد روزانه بیش از یک ساعت و نیم وقت خود را صرف بازی های رایانه ای می کنند بطوری که ذهن این نوجوانان و جوانان امروزه دچار چالش حقیقت و مجاز شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی به خصوص در دوران کرونا برای دانش آموزان و پیامدهای آن گفت: طبق آخرین پیمایش بنیاد بازی های رایانه ای حدود ۳۳ میلیون بازیکن بازی های رایانه ای با متوسط سن ۲۲ سال فعال هستند که این افراد روزانه بیش از یک ساعت و نیم وقت خود را صرف بازی های رایانه ای می کنند.
به گزارش ایسنا؛ محمدمهدی اسماعیلی در نشستی با اهالی فرهنگ و هنر و رسانه غرب استان مازندران از وجود بیش از ۱۰۰ هزار پروژه نیمه کاره در کشور یاد کرد و با بیان اینکه دولت با چنین میراثی روبروست، اظهار کرد: به عنوان نمونه مجتمع فرهنگی ساری در وضعیتی مشابه با ۱۵ سال رکود و هزینه کرد ۸۰ میلیاردی مواجه شده بود اما پس از بازدید و طی مدت زمان ۸ ماه و با صرف اعتبار ۹۰ میلیارد تومان توانستیم آن را به بهره برداری برسانیم؛ یقینا دولت سیزدهم آمده تا کارهای نیمه تمام را به پایان برساند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در یک روند فرسایشی در بخش هزینه های حوزه فرهنگ و هنر قرار گرفته ایم، گفت: سال ۸۵ کل بودجه حوزه کتاب ۲۵۰ میلیارد تومان بود و وزارتخانه تنها ۸۰ میلیارد تومان اعتبار داشت برای مدیریت بخش کتاب، اکنون حجم اقتصاد کتاب حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان است و کل بودجه وزارتخانه برای مدیریت حوزه نشر کتاب در اختیار دارد ۳۰ میلیارد تومان است. مقایسه این اعداد نشان می دهد که باید به شکل ریشه ای و بنیادی موضوعات دنبال شود و پیشنهاد شد در بودجه ۱۴۰۲ سرفصلی برای تقویت انجمن های فرهنگی و هنری شهرستان ها و باید در حوزه فرهنگ و هنر سرمایه گذاری بهینه انجام شود تا شاهد جوشش اهالی فرهنگ و هنر برای خلق آثار فاخر باشیم.
وی به اهمیت اعتلای فرهنگی نوجوانان پرداخت و با بیان اینکه متاسفانه در ایام کرونا، ۲ سال مدارس و فضاهای آموزشی تعطیل بوده و به جهت فاصله دانش آموزان با فضای آموزشی و ارتباط بیش از پیش با فضای مجازی آسیب های متعددی در این حوزه وارد شده است، اظهار کرد: در حال حاضر طبق آخرین پیمایش بنیاد بازی های رایانه ای حدود ۳۳ میلیون بازیکن بازی های رایانه ای با متوسط سن ۲۲ سال فعال هستند که این افراد روزانه بیش از یک ساعت و نیم وقت خود را صرف بازی های رایانه ای می کنند بطوری که ذهن این نوجوانان و جوانان امروزه دچار چالش حقیقت و مجاز شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ۱۴ هزار رسانه در کشور مجوز فعالیت دارند، افزود: مشکلات خبرنگاران بعد از ۲۰ سال در قالب لایحه جامع روزنامه نگاری رفع خواهد شد و امیدواریم با تصویب این لایحه که بیش از ۶۰ ماده مهم دارد در مجلس شورای اسلامی، مباحث مربوط به امنیت شغلی اهالی رسانه در قالب نظام صنفی حل و فصل شود.
اسماعیلی اضافه کرد: لایحه جامع روزنامه نگاری را در کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسانده ایم و امیدواریم با تصویب نهایی این لایحه در هیات دولت و مجلس شورای اسلامی شاهد گام مهم در ساماندهی و تحول اساسی در عرصه روزنامه نگاری و رفع تمامی موانع و مشکلات پیش روی اهالی رسانه باشیم.