علیرغم آن که روند فعلی به نفع دموکراتها نیست رقابت کماکان ادامه دارد. در کمتر از یک هفته مانده به پایان روند انتخابات تحلیل «اکونومیست» مبتنی بر آن است که هر یک از طرفین میتواند ۴۵ یا ۵۵ کرسی سنا را کسب کنند.
فرارو- پیش بینی نشریه «اکونومیست» درباره نتیجه انتخابات میان دورهای ایالات متحده امریکا از دستاورد و موفقیتی چشمگیر برای جمهوری خواهان حکایت دارد.
به گزارش فرارو به نقل از اکونومیست، شش هفته پیش به نظر میرسید که دموکراتها در مسیر دستیابی به یک پیروزی قابل توجه قرار دارند امروز، اما مشخص شده که حزب بایدن رئیس جمهور فعلی امریکا تقریبا در انتخابات میان دورهای قدرت خود را از دست خواهد داد. با این وجود، در اواسط سپتامبر مدل پیش بینی آماری «اکونومیست» نشان داد که دموکراتها ۸۰ درصد شانس حفظ کنترل سنا را دارند. رقابت در حال حاضر سر به سر است و شانس اندکی به نفع جمهوری خواهان میباشد. این پرسش مطرح میشود که دموکرات در کجا جایگاه خود را از دست داده اند؟
پاسخ این است: تقریبا در تمام مناطق. با این وجود، لغزش آنان در ایالتهایی که زمانی به نظر میرسید تقریبا مطمئنا به دموکراتها رای میدهند به طور خاص چشمگیر است. برای مثال، پنسیلوانیا را در نظر بگیرید. در تاریخ ۴ اکتبر میانگین نتایج نظرسنجیهای به ما نشان میداد که «جان فترمن» نامزد دموکرات شش درصد از «مهمت اوز» رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
در تاریخ ۴ نوامبر، اما برتری او کاهش یافته و در وضعیتعدم قطعیت به سر میبریم. در آریزونا «مارک کلی» نامزد دموکرات هشت امتیاز بالاتر از رقیب خود بود، اما اکنون تنها با دو امتیاز اختلاف پیشتاز است. نامزدهای دموکرات در رقابت برای کرسیهای در اختیار دموکراتها در جورجیا و نیوهمپشایر با حاشیههای مشابهی با تنزل امتیاز مواجه بوده اند.
هم چنین، آنان جایگاه خود را در کرسیهایی که زمانی رقابتی و در اختیار جمهوری خواهان بود نیز از دست داده اند. در رقابتهای اوهایو، کارولینای شمالی و ویسکانسین تقریبا تمام رای دهندگان قاطعانه به سوی نامزدهای جمهوری خواه متمایل شده اند. در نتیجه، احتمال کاستن از ضررهای احتمالی دموکراتها کاهش یافته است.
نتایج نظرسنجیهای هفتگی «اکونومیست» در همکاری با نظرسنجی آنلاین «یوگاو» دلایل احتمالی برای این تغییر جهت را نشان میدهند. دلیل اول آن است که رای دهندگان بلاتکلیف نسبت به رای دهندگان مصمم کمتر از ریاست جمهوری «جو بایدن» حمایت میکنند.
در میان گروه اول ۳۰ درصد میگویند که عملکرد رئیس جمهور را تایید میکنند در حالی که ۵۳ درصد مخالف عملکرد او هستند. این در تضاد کامل با ۴۷ درصد رای دهندگان مصمم است که از آقای بایدن حمایت میکنند و ۵۱ درصد نیز از او حمایت نمیکنند. ممکن است با نزدیک شدن به انتخابات این گروه از رای دهندگان بلاتکلیف به طور طبیعی به اردوگاه جمهوری خواهان متمایل شوند.
دلیل احتمالی دیگر آن است که نظرسنجیهایی که پیشتر در جریان برگزاری کارزارهای انتخاباتی برگزار شدند گروههایی از رای دهندگانی را که قرار بود به جمهوری خواهان رای دهند به حساب نیاورده بودند. در نتیجه، احتمال پیشتازی دموکراتها در نظرسنجیها افزایش یافت.
هم چنین، دسترسی نشریات به رای دهندگان برای نظرسنجی نیز برابر نبوده است. برای مثال، گزارش اخیر نیویورک تایمز در مورد نظرسنجیهای آن روزنامه درباره سنا پیش برگزاری انتخابات نشان میدهد که دموکراتهای سفید پوست ثبت نام کننده برای راهی دهی ۲۸ درصد بیش از جمهوری خواهان سفید ثبت نام کننده به پرسشهای آن روزنامه پاسخ میدهند.
علیرغم آن که روند فعلی به نفع دموکراتها نیست رقابت کماکان ادامه دارد. در کمتر از یک هفته مانده به پایان روند انتخابات تحلیل «اکونومیست» مبتنی بر آن است که هر یک از طرفین میتواند ۴۵ یا ۵۵ کرسی سنا را کسب کنند.