هنگامی که انگور به کشمش تبدیل میشود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا میرود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد.
کشمش به عنوان یکی از تنقلات، از دیرباز همیشه در جیب بچهها و بزرگ ترها بوده است. اما شاید از خواص آن چندان اطلاع نداشته باشیم.
به گزارش مهر، هنگامی که انگور به کشمش تبدیل میشود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا میرود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد.
جلوگیری از سرطان
منبع فیبر
کاهش استرس
تقویت قوای جنسی
خوشبو کننده دهان
تقویت اعصاب
درمان یبوست
رفع گرفتگی عضلات
کشمش بر خلاف دیگر میوههای خشک که برای طعم بهتر ممکن است در روند خشک کردن به آنها قند اضافه شود، بدون اضافه کردن هیچگونه مواد شیرینکنندهای خشک میشود.
کشمش بدون ذرهای قند اضافی مزهی بسیار شیرینی در دهان ایجاد میکند و مانند خرما به عنوان یک شیرینکنندهی طبیعی مصرف میشود.
۱۲۹ کالری
۳۴ گرم کربوهیدرات؛
۱٫۳ گرم پروتئین؛
۰٫۲ گرم چربی؛
۱٫۶ گرم فیبر؛
۲۵٫۴ گرم قند
۳۲۲ میلیگرم پتاسیم
۰٫۸ میلیگرم آهن؛
۰٫۰۸ ویتامین B۶،
۱۴ میلیگرم منیزیم
۲۲ میلیگرم کلسیم
و ۱٫۵ میکروگرم ویتامین K دارد.