دانشمندان ژاپنی نمونههای کمیاب جمع آوری شده در یک ماموریت فضاییی ژاپنی را که شش سال طول کشید، تجزیه و تحلیل کردند و به این نتیجه رسیدند که مقادیری از آبها ممکن است توسط سیارکهایی از دورترین نقاط منظومه شمسی به زمین رسیده باشند.
دانشمندان ژاپنی پس از یک تحقیق شش ساله که با مشارکت یک ماموریت فضایی به طول انجامید، منبع عجیبی برای آبهای روی زمین کشف کردند.
به گزارش شفقنا به نقل از القدس العربی، دانشمندان ژاپنی نمونههای کمیاب جمع آوری شده در یک ماموریت فضاییی ژاپنی را که شش سال طول کشید، تجزیه و تحلیل کردند و به این نتیجه رسیدند که مقادیری از آبها ممکن است توسط سیارکهایی از دورترین نقاط منظومه شمسی به زمین رسیده باشند.
به منظور روشن شدن منشأ زندگی و شکل گیری جهان، محققانی در حال بررسی موادی هستند که در سال ۲۰۲۰ از سیارک ریوگو به زمین بازگردانده شده است.
۵.۴ گرم سنگ و گرد و غبار توسط یک کاوشگر فضایی ژاپنی به نام هایابوسا-۲ جمع آوری شده است که روی جرم آسمانی فرود آمد.
ژوئن گذشته محققان گفتند که یک ماده پیدا کرده اند که نشان داده است برخی از ارکان اصلی زندگی روی زمین مانند اسیدهای آمینه ممکن است در فضا شکل گرفته باشد.
در این مطالعه جدید که نتایج آن در مجله نیچر آسترونومی منتشر شده، دانشمندان گفتند: نمونههای سیارک ریوگو میتواند سرنخهایی مبنی بر معمای چگونگی پیدایش اقیانوسها روی زمین قبل از میلیاردها سال پیش ارائه دهند.
در این مطالعه که دانشمندانی از ژاپن و کشورهای دیگر انجام داده اند، آمده است: سیارکهای نوع سی فرار و غنی از مواد آلی ممکن است یکی از منابع اصلی آبهای روی زمین بوده باشند.
در این تحقیق همچنین امده است: رساندن این مواد پراکنده یعنی مواد آلی و اب به زمین هنوز محل زیاد بحث است. اما مواد آلی موجود در ذرات ریوگو که در این تحقیق شناسایی شده، ممکن است یکی از منابع اصلی مهم این مواد پراکنده باشند.
دانشمندان فرض را بر این قرار داده اند که نظیر چنین موادی ممکن است منشا فراخورشیدی داشته باشند، ولی در عین حال گفتند که بعید نیست که تنها منبع مواد پراکنده و فراری باشند که در ابتدای شکل گیری زمین به ان رسیده باشد.