سرهنگ شریفی گفت: اگر بعد از سه ماه راننده دوباره شروع به رانندگی کرد و تخلفات حادثه ساز انجام داد و رفتار وی اصلاح نشد، این بار در صورت رسیدن جمع نمرات منفی به ۲۵ برسد شش ماه گواهینامه وی ضبط میشود.
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ فرایند ضبط و ابطال گواهینامه به علت دریافت نمره منفی را شرح داد.
سرهنگ علی شریفی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به سازوکار نمرات منفی و ضبط و ابطال گواهینامه گفت: در جدول تخلفات حادثه ساز ۲۰ تخلف وجود دارد که انجام آنها باعث میشود علاوه بر جریمه، نمره منفی نیز برای راننده ثبت شود.
وی درباره فرایند ضبط یا ابطال گواهینامه در صورت دریافت نمره منفی افزود: این فرایند سه مرحله دارد. اگر در مرحله اول جمع نمرات منفی راننده در صورت انجام تخلف حادثه ساز به ۳۰ برسد، سه ماه گواهینامه وی ضبط میشود.
شریفی افزود: اگر بعد از سه ماه راننده دوباره شروع به رانندگی کرد و تخلفات حادثه ساز انجام داد و رفتار وی اصلاح نشد، این بار در صورت رسیدن جمع نمرات منفی به ۲۵ برسد شش ماه گواهینامه وی ضبط میشود.
وی با اشاره به باطل شدن گواهینامه در مرحله سوم این فرایند گفت: اگر راننده پس از دوبار ضبط گواهینامه باز هم دست به تخلفات حادثه ساز بزند و نمره منفی دریافت کند، در صورت رسیدن جمع نمرات منفی اش به عدد ۲۰، گواهینامه وی باطل میشود و راننده مذکور باید پس از یک سال وقفه دوباره به آموزشگاههای رانندگی مراجعه کند و آزمون بدهد تا دوباره گواهینامه بگیرد.