bato-adv
کد خبر: ۵۵۹۷۲۶

افزایش آمار گرسنگی در جهان

افزایش آمار گرسنگی در جهان

دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: خطر واقعی وجود دارد که این ارقام در ماه‌های آینده حتی بیشتر شوند. باید امروز برای جلوگیری از این فاجعه بزرگ اقدام کنیم.

تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۱

 به گفته آژانس‌های سازمان ملل‌متحد، سطح گرسنگی در جهان پس از افزایش شدید گرسنگی ناشی از همه‌گیری کووید-۱۹ در سال ۲۰۲۰، همچنین در سال جاری به دلیل جنگ اوکراین و تغییرات آب‌وهوایی دوباره افزایش یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، آژانس‌هایی ازجمله سازمان غذا و کشاورزی، برنامه جهانی غذا و سازمان بهداشت جهانی در نسخه ۲۰۲۲ گزارش امنیت غذایی و تغذیه سازمان ملل متحد اعلام کردند که بیش از ۸۲۸ میلیون نفر یا نزدیک به ۱۰ درصد از جمعیت جهان در سال گذشته تحت تاثیر گرسنگی قرار گرفتند که ۴۶ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۲۰ و ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ است.

شایان‌ذکر است که سطح گرسنگی جهان بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹ نسبتا بدون تغییر باقی مانده است.

دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: خطر واقعی وجود دارد که این ارقام در ماه‌های آینده حتی بیشتر شوند. باید امروز برای جلوگیری از این فاجعه بزرگ اقدام کنیم.

روسیه و اوکراین به ترتیب سومین و چهارمین صادرکنندگان بزرگ غلات در جهان هستند، در حالی که روسیه صادرکننده اصلی سوخت و کود نیز هست.

جنگ، صادرات آنها را مختل کرده است، قیمت جهانی مواد غذایی را به سطح بی‌سابقه‌ای رسانده و باعث اعتراضات در کشورهای در حال توسعه شده است که در حال حاضر با افزایش قیمت موادغذایی به دلیل اختلالات زنجیره تامین مرتبط با کووید-۱۹ مقابله می‌کنند.

گزارش سازمان ملل در مورد امنیت‌ غذایی و تغذیه هشدار داد که درگیری‌ها، تغییرات آب‌وهوایی، شوک‌های اقتصادی و نابرابری‌ها همچنان تشدید می‌شوند.

تخمین زده شده بود که در سال ۲۰۲۰ در سراسر جهان، ۲۲ درصد از کودکان زیر پنج سال کوتاه‌قدی داشته باشند در حالی که ۶.۷ درصد یا ۴۵ میلیون نفر از لاغری رنج می‌بردند و این شکلی مرگبار از سوءتغذیه است که خطر مرگ را تا ۱۲ برابر افزایش می‌دهد.

هر ساله ۱۱ میلیون نفر به دلیل رژیم‌های غذایی ناسالم جان خود را از دست می‌دهند.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: افزایش قیمت مواد غذایی به این معنی است که این وضعیت بدتر خواهد شد.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی از تلاش‌های کشورها برای بهبود سیستم‌های غذایی از طریق وضع مالیات بر غذاهای ناسالم، یارانه‌دادن به گزینه‌های سالم، محافظت از کودکان در برابر بازاریابی موادغذایی مضر و اطمینان از برچسب‌های غذایی حمایت می‌کند.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین