November 25 2024 - دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
در یک مدرسه شبانه روزی اسلامی در محلهای در حومه شهر یوگیاکارتا اندونزی، صدای تلاوت قرآن در هیچ کجا شنیده نمیشود. این یک مدرسه مذهبی برای کودکان ناشنوا است و در اینجا دانش آموزان به سرعت با دستان خود اشاره میکنند و قرائت قرآن را به زبان اشاره عربی یاد میگیرند.
به گزارش فرارو، طبق گفته وزارت امور مذهبی اندونزی، مدارس شبانه روزی اسلامی بخشی جدایی ناپذیر از زندگی در اندونزی هستند و حدود چهار میلیون دانش آموز در ۲۷ هزار موسسه در سراسر کشور آموزش میبینند.
اما این مدرسه شبانه روزی اسلامی یکی از معدود مدارسی است که آموزش دینی را برای دانش آموزان ناشنوا در بزرگترین کشور مسلمان نشین جهان ارائه میدهد.
این مرد ۴۸ ساله در اواخر سال ۲۰۱۹ پس از اینکه با چند ناشنوا دوست شد و متوجه شد که آنها به آموزش اسلامی دسترسی ندارند، این مدرسه را راه اندازی کرد.
اکنون میزبان ۱۱۵ پسر و دختر ناشنوا از سراسر مجمع الجزایر است که رویای حافظ شدن را دارند. بچهها به صورت ضربدری روی زمین مینشینند و در حالی که به کتابهای درسی خود نگاه میکنند، دستهای خود را به طور واضح حرکت میدهند.
این آموزش دینی برای کودکانی است که هرگز در مورد دین یا قرآن نیاموخته اند و زبان مادری آنها اندونزیایی است. کهفی گفت: مشکل بسیار زیاد است.
در اتاقی ۱۰۰ متری (۳۳۰ فوت)، گروهی از دختران با لباسهای محافظهکار اسلامی جدا از همتایان مرد خود نشستهاند و همان تمرین را در ردیفها انجام میدهند.
برای دانش آموز ۲۰ ساله لائله ضیا اولحق، تحصیل در مدرسه باعث شادی و غرور والدینش شده است.
قدیمیترین دانش آموز مدرسه به خبرگزاری فرانسه گفت: من میخواهم با مادر و پدرم به بهشت بروم... همچنین نمیخواهم اینجا را ترک کنم. میخواهم اینجا معلم شوم.
محمد، دانش آموز ۱۳ سالهای که دو سال است در مدرسه ثبت نام کرده است، شست و انگشتانش را به نشانههای مختلف میچرخاند و با لیزر روی یادگیری آیه مقابلش تمرکز میکند.
او که ۹ بخش قرآن را حفظ کرده است، از طریق یک مترجم به خبرگزاری فرانسه گفت: من اینجا خیلی خوشحالم. در خانه بسیار ساکت است، کسی نیست که با او صحبت کنم، زیرا هیچ کس ناشنوا نیست، همه عادی هستند.
هم کهفی و هم خیرین بودجه مدرسه را تامین میکنند و کودکان خانوادههای فقیر که توانایی پرداخت هزینه ثبت نام ۱ میلیون روپیه (۶۸ دلار) برای کتاب، لباس فرم و لوازم بهداشتی ندارند، اجازه تحصیل رایگان دارند.
این کودکان همچنین در رشتههای حقوق اسلامی، ریاضیات، علوم و زبانهای خارجی تحصیل میکنند تا بتوانند در سطوح بالاتر به تحصیل ادامه دهند.
اما یکی دیگر از تأثیرات مدرسه، افزایش اعتماد به نفس کودکان به عنوان اعضای کم شنوایی جامعه است.
زینال عریفین که پسر ۱۱ ساله اش آرفی در مدرسه تحصیل میکند، به خبرگزاری فرانسه گفت: پسرم قبلاً اعتماد به نفس بسیار پایینی داشت، او میدانست که او متفاوت است. از زمانی که او آمده است دیگر احساس شرمندگی نمیکند. او به من گفت که خدا او را اینگونه آفریده است و او کاملاً او را پذیرفته است.