گوگل به تازگی اعلام کرده که اندروید ۱۴ به نام کیک وارونه یا Upside Down نام گذاری شده است.
فرارو- همانطور که میدانید، نسخههای اندروید تا کنون با شیرینیهای مختلفی نامگذاری شده اند. خود این نامها نیز از ترتیب حروف الفبا پیروی میکنند. گوگل به تازگی اعلام کرده که اندروید ۱۴ به نام کیک وارونه یا Upside Down نام گذاری شده است.
به گزارش فرارو، Upside Down نوعی کیک است که بعد از پخت در یک ظرف به صورت وارونه سرو میشود. معمولاً ته قالب با میوههای بریده یا خلال شده به همراه کره و شکر پوشانده میشود. سپس خمیرابه بر روی میوهها ریخته میشود؛ بنابراین پس از وارونه کردن کیک میوهها در سطح فوقانی قرار میگیرند.
این نسخه اندروید در سال ۲۰۲۳ در دسترس قرار خواهد گرفت. اندروید ۱۳ با نام تیرامیسو و اندروید ۱۲ با نام مخروط برفی نام گذاری شده بودند. خیلی زود است که در مورد سیستم عامل اندروید ۱۴ صحبت کنیم، اما به نظر میرسد گوگل کار بر روی این نسخه را آغاز کرده است. این شرکت اکنون در حال تکمیل مقدمات نهایی پیش از معرفی اندروید ۱۳ است که قرار است در ماه میدر کنفرانس Google I/O رونمایی شود. احتمالا بلافاصله پس از این رویداد، گوگل اولین پیش نمایش اندروید ۱۳ را منتشر خواهد کرد و دارندگان دستگاههای موجود در برنامه آزمایش بتا میتوانند آن را آزمایش کنند.
نسخه پایدار آن نیز در پاییز یا در اوایل ماه آگوست منتشر خواهد شد. طبق گزارشات اخیر، سیستم عامل اندروید همچنان به از دست دادن سهم خود در بازار ادامه میدهد. این موضوع نشان میدهد که آیفونها نسبت به گوشیهای هوشمند اندرویدی مطلوبتر خواهند شد. طبق گزارش StockApps، اندروید در حال حاضر ۶۹.۷۴ درصد از بازار گوشیهای هوشمند را در اختیار دارد در حالی که این رقم برای iOS ۲۵.۴۹ درصد است. این نشان میدهد که اندروید بدون شرط بر iOS غالب است؛ اما نکته اصلی کاهش قابل توجه سهم اندروید در طول پنج سال گذشته میباشد.
در سال ۲۰۱۸، اندروید ۷۷.۳۲ درصد و iOS ۱۹.۴ درصد از بازار را به خود اختصاص داده بود. این اعداد نشان میدهد که اپل توانسته تعداد قابل توجهی از کاربران رقیب را به سمت خود بکشاند. در نوامبر سال گذشته، یعنی اندکی پس از راه اندازی خط آیفون ۱۳، که بسیار هم محبوب شد، سهم iOS به ۳۰ درصد رسید. طبق این روند به احتمال زیاد سهم اندروید همچنان کاهش مییابد و iOS نیز به تقویت جایگاه خود ادامه خواهد داد. این روند ممکن است برای همیشه ادامه دار نباشد.
منبع: gizchina