برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتئین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
در حالیکه روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، زیاده روی در خوردن مواد غذایی در طول وعدههای سحری و افطار میتواند سلامت را به خطر اندازد.
به گزارش ایسنا، پرخوری یا زیاده روی در خوردن هر وعده غذایی سحری و افطار همچنین انتخاب مواد غذایی نامناسب میتواند منجر به نفخ و ناراحتی گوارشی شود و بر متابولیسم بدن نیز تاثیر بگذارد.
*غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: چنین غذاهایی میتوانند باعث کم آبی بدن و احساس تشنگی زیاد در طول روز شوند.
*غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: باید از مصرف آب میوههای بسته بندی شده خودداری کرد، زیرا نسبت به مواد دیگر حاوی قند بیشتری هستند.
*نوشیدنیهای حاوی کافئین مانند چای، قهوه، نوشابه و غیره.
برای سحری، مواد غذایی متعادل حاوی مقدار کافی پروتئین و فیبر مصرف کنید تا برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
مصرف خوراکیهایی همچون خشکبار، دانهها و میوهها پیشنهاد میشود.
به گفته متخصصان داشتن یک افطار متعادل مهم است، زیرا در این وعده غذایی ذخایر انرژی مجدد تامین میشود و به حفظ روزه در روز بعد کمک میکند. ضرورت دارد افراد بیشتر از غذاهای مناسبی مصرف کنند که مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین شود.
به گزارش روزنامه ایندین اکسپرس، مصرف غلات کامل، سبزیجات، عدس و چربیهای سالم که حاوی اسیدهای چرب تک و چند غیراشباع و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم مرغ و گوشت بدون چربی مانند مرغ در این وعده غذایی توصیه میشود.
*تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در طول شب برای روزه داری آماده شوید همچنین مصرف انواع میوهها و سبزیجات به تامین آب مورد نیاز بدن کمک میکند.
*وعده غذایی سحری را حذف نکنید: این وعده غذایی است که انرژی بدن را در طول روز حفظ میکند.
*به میزان مواد غذایی مصرفی همچنین کیفیت آن توجه کنید. خوردن تنها دو وعده غذایی بسیار سنگین (اوایل صبح سپس شب) میتواند متابولیسم را به هم بزند و باعث افزایش وزن ناسالم شود.