bato-adv

تاثیر جالب بادام هندی بر کاهش وزن

تاثیر جالب بادام هندی بر کاهش وزن

بادام هندی سرشار از پروتئین و فیبر است که به کاهش گرسنگی و تقویت احساس سیری می‌انجامد، که هر دو می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند.

از خواص بادام هندی می‌توان به بهبود سلامت با کاهش وزن، بهبود کنترل قند خون و سلامت قلب اشاره کرد. در این مقاله خواص بادام هندی را بررسی می‌کنیم.

به گزارش بهداشت نیوز، بادام هندی سرشار از طیف وسیعی از مواد مغذی و چربی‌های غیراشباع است. همچنین قند کمی دارد و منبعی سرشار از فیبر و پروتئین (معادل همان مقدار گوشت پخته شده) به شمار می‌رود. علاوه بر این، بادام هندی حاوی مقدار قابل توجهی مس است که یک ماده معدنی ضروری برای تولید انرژی، رشد مغز و سیستم ایمنی محسوب می‌شود. همچنین منبع عالی منیزیم و منگنز است. آجیل و دانه‌ها به عنوان منابع غنی از آنتی اکسیدان در نظر گرفته می‌شوند و بادام هندی نیز از این قاعده مستثنی نیست. آنتی اکسیدان‌ها ترکیبات مفیدی هستند که با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد به کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند. بادام هندی نیز منبعی غنی از پلی فنول‌ها و کاروتنوئید‌ها است. شایان ذکر است بادام هندی بوداده خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به نوع خام آن دارد.

ممکن است به کاهش وزن کمک کند

آجیل سرشار از کالری و چربی است. از این رو، به طور سنتی به افرادی که مایل به کاهش وزن هستند توصیه می‌شود که مقدار آجیل مصرفی در رژیم غذایی خود را محدود کنند. با این حال، تحقیقات زیادی در ارتباط با تاثیر رژیم‌های غذایی غنی از آجیل در کاهش وزن وجود دارد. به نظر می‌رسد بادام هندی کالری کمتری نسبت به آنچه تصور می‌شد به بدن می‌رساند. بادام هندی ۱۵۷ کالری در هر ۲۸ گرم تامین می‌کند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که بدن انسان ممکن است تنها ۸۴ درصد از این کالری‌ها را هضم و جذب کند چراکه بخشی از چربی موجود در آن به جای جذب، در دیواره فیبری بادام هندی به دام می‌افتد. از طرف دیگر، بودادن یا آسیاب کردن آجیل ممکن است توانایی بدن برای هضم کامل آن‌ها و در نتیجه تعداد کالری جذب شده را افزایش دهد.

آجیل علاوه بر اینکه کالری کمتری نسبت به آنچه انتظار می‌رود، دارد، سرشار از پروتئین و فیبر است که به کاهش گرسنگی و تقویت احساس سیری می‌انجامد، که هر دو می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند.

ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد

تبعیت از رژیم‌های غذایی غنی از آجیل، از جمله بادام هندی، با کاهش خطر سکته مغزی و بیماری‌های قلبی همراه هستند. یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که ۱۰ درصد کالری روزانه خود را از طریق مصرف بادام هندی تامین می‌کنند نسبت کلسترول LDL به کلسترول HDL کمتری نسبت به افرادی که اصلا بادام هندی نمی‌خورند، دارند. نسبت پایین LDL به HDL معمولا به عنوان نشانگر سلامت قلب در نظر گرفته می‌شود. دو مطالعه دیگر مصرف بادام هندی را با سطوح کلسترول HDL بالاتر و فشار خون پایین‌تر و همچنین کاهش سطوح کلسترول تام و LDL مرتبط می‌دانند؛ بنابراین از خواص بادام هندی کاهش کلسترول است.

کمک به کنترل دیابت نوع ۲

یکی دیگر از خواص بادام هندی کمک به بهبود دیابت نوع ۲ است، چراکه بادام هندی منبع خوبی از فیبر است، ماده مغذی که به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می‌کند و اعتقاد بر این است که از دیابت نوع ۲ محافظت می‌کند. در یک مطالعه، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که ۱۰ درصد از کالری روزانه خود را از بادام هندی می‌خوردند، به طور کلی سطح انسولین پایین تری داشتند. علاوه بر این، بادام هندی حاوی ۸ گرم کربوهیدرات خالص در هر وعده است که کمتر از ۲ گرم آن از قند‌ها است. کربوهیدرات خالص به کل مقدار کربوهیدرات موجود در یک غذا، منهای فیبر آن اشاره دارد. جایگزینی مواد غذایی حاوی کربوهیدرات خالص و شکر با بادام هندی احتمالا به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای بررسی اثرات رژیم غذایی غنی از بادام هندی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مورد نیاز است.

بادام هندی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

بادام هندی را می‌توان به صورت خام یا بوداده استفاده کرد. بادام هندی کامل یا آسیاب شده را نیز می‌توان در انواع غذاها، از توفو و سیب زمینی سرخ شده گرفته تا سوپ، سالاد و خورش‌ها اضافه کرد. استفاده از کره بادام هندی راه دیگری برای افزودن آن به رژیم غذایی است. آن را روی نان تست بمالید یا در ماست یا بلغور جو دوسر هم بزنید. همچنین می‌توانید کره بادام هندی را به جو و میوه خشک اضافه کنید و توپ‌های انرژی زا درست کنید. بادام هندی را می‌توان با سرکه سیب یا آب لیمو مخلوط کرد تا خامه ترش یا پنیر خامه‌ای فاقد لبنیات درست شود. از این مواد برای طعم دادن به وعده‌های غذایی استفاده کنید.

نکات منفی بادام هندی

به خاطر داشته باشید که بادام هندی بوداده یا شور می‌تواند حاوی مقادیر زیادی روغن یا نمک باشد. به همین دلیل، بهتر است به جای آن از انواع بوداده بدون نمک یا خام استفاده کنید. اگرچه برخی تحقیقات نشان می‌دهد که بادام هندی بوداده ممکن است حاوی سطوح بالاتر آنتی اکسیدان‌ها نسبت به بادام هندی خام باشد. علاوه بر این بادام هندی حاوی فیتات است که می‌تواند جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن را برای بدن دشوارتر کند. خیساندن آجیل در طول شب قبل از افزودن آن به غذا‌ها به کاهش محتوای فیتات آن‌ها و بهبود قابلیت هضم آن‌ها کمک می‌کند. بادام هندی به عنوان آجیل درختی طبقه بندی می‌شود. بنابراین، افرادی که به آجیل‌های درختی مانند بادام، آجیل برزیلی، گردو، پسته، گردو یا فندق حساسیت دارند، ممکن است در معرض خطر بالاتری برای بروز حساسیت نسبت به بادام هندی باشند.

سخن آخر

بادام هندی سرشار از فیبر، پروتئین و چربی‌های مفید است. همچنین حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید برای سلامتی است. از خواص بادام هندی می‌توان به کاهش وزن، کنترل قند خون و حفظ سلامت قلب اشاره کرد. در عین حال افزودن بادام هندی به رژیم غذایی مضرات کمی دارد. فقط به یاد داشته باشید که در صورت امکان انواع بوداده و بدون نمک آن را انتخاب نمایید.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین