به لطف خداوند و زحمات دوستان همه شاخصهای آماری ما در هفته دوم اسفند ماه نسبت به هفته اول سیر نزولی داشته کما اینکه نسبت به هفته آخر بهمن ماه نیز همین سیر نزولی را شاهد هستیم.
استاندار تهران با تاکید بر لزوم ترغیب و تشویق شهروندان برای تزریق دز دوم و سوم واکسن از سیر نزولی آمارهای کرونایی در استان تهران خبر داد.
به گزارش ایسنا، محسن منصوری در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران ضمن قدردانی از تلاشهای دستگاههای مختلف مرتبط با موضوع مقابله با کرونا، گفت: باید از دانشگاه علوم پزشکی ایران برای پیگیریها و تلاش جهت بهره برداری از بیمارستان ملارد تشکر کنم. در ایام کرونا ظرفیت زیادی از خانواده بهداشت و درمان درگیر موضوع کرونا بودند، اما پروژههای عمرانی نیز دنبال شد و به لطف خدا شاهد بهره برداری از چند پروژه عمرانی مهم در حوزه بهداشت و درمان بودیم که آخرین آن نیز بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد بود که با حضور وزیر به بهره برداری رسید.
وی افزود: این بیمارستان میتواند خدمات درمانی به شهروندان غرب استان تهران ارائه کند و چندین بیمارستان مهم دیگر در سطح استان تهران نیز باقیمانده که امیدواریم با پیگیری هر سه دانشگاه علوم پزشکی هر چه زودتر شاهد تکمیل و بهره برداری آنها باشیم. قطعا تا پروژههای نیمه تمام به اتمام نرسیده نباید پروژه جدیدی را افتتاح کنیم. هنگامی که دهها پروژه با پیشرفت فیزیکی، ۲۰، ۳۰، تا ۹۰ درصد داریم نباید پروژه جدیدی را آغاز کنیم. چرا که اگر پروژهای پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصد هم داشته باشد مردم نمیتوانند از آن استفاده کنند؛ لذا پروژهها باید به صورت کامل تکمیل شوند.
وی تاکید کرد: به لطف خداوند و زحمات دوستان همه شاخصهای آماری ما در هفته دوم اسفند ماه نسبت به هفته اول سیر نزولی داشته کما اینکه نسبت به هفته آخر بهمن ماه نیز همین سیر نزولی را شاهد هستیم. به این ترتیب مراجعات بیمارستانی ۳۱ درصد کاهش، مراجعه به مراکز درمانی ۳۶ درصد کاهش، بستریهای عادی ۲۹ درصد کاهش، بستریهای ویژه ۱۴ درصد کاهش و فوتیهای قطعی نیز کاهش ۱۹ درصدی را تجربه کرده است. به این ترتیب از پیک ششم عبور کرده ایم، اما هر گونه سهل انگاری و ساده انگاری باعث بروز آسیب دوباره خواهد شد. باید مراقبتها و کنترلها را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم. هر بار که سهل انگاری صورت گرفته به فاصله چند هفته آسیبها و نتایج آن را مشاهده کردیم. باید کنترلها با شدت، دقت و جدیت دنبال شود.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه استان تهران به لحاظ تزریق واکسن جزو استانهای نخست کشور است، افزود: در جلسه ستاد مدیریت کرونا نیز اعلام شده که تزریق دز نخست ۹۴ درصد، تزریق دز دوم ۸۶ درصد و تزریق دز سوم حدود ۴۰ درصد در استان تهران انجام شده است.
وی ادامه داد: باید برای تزریق دز سوم شهروندان همت کنیم. ۴۰ درصد باید افزایش پیدا کند و در فاصله مناسبی به حدود ۸۰ درصد برسد تا به هدفگذاری نسبی برسیم. در این مسیر باید تاکید بر تزریق دز سوم با کمک رسانهها و به وسیله فرهنگ سازی و تشویق مردم محقق شود.
منصوری در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع اجتماعات در اعیاد شعبان و نیمه شعبان اشاره کرد و افزود: مراسمات مختلفی در مساجد، حسینهها و تکایا در این ایام برگزار میشود. دستگاههای مرتبط در این حوزه همچون سازمان تبلیغات اسلامی و مساجد باید تشدید کنترل ها، رعایت فاصله گذاری، استفاده از ماسک و شیوه نامههای بهداشتی را بطور دقیق در دستور کار قرار دهند تا دچار مشکل نشویم.
وی تاکید کرد: برای سفرهای نوروزی و همچنین کاروانهای راهیان نور بر اساس تدابیر و مصوبه ستاد ملی کرونا امسال محدودیتی وجود ندارد و سفرهای نوروزی و کاروانهای راهیان نور با رعایت شیوه نامههای بهداشتی برقرار خواهند بود. بانیان کاروانهای راهیان نور باید در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی و همچنین تزریق واکسن به عنوان پیش فرض این سفرها نهایت دقت و کنترل را داشته باشند تا آسیبی در این حوزه نبینیم.
وی به موضوع اصناف نیز اشاره کرد و افزود: اصناف نیز باید در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق واکسن اقدامات لازم را انجام دهند. همچنین مصوبات و تصمیمات ستاد مقابله با کرونای استان تهران نیز باید به صورت دقیق به اطلاع اصناف برسد و روی اجرای آنها کنترل و نظارت دقیقی اعمال شود. نباید هیچ غفلتی در این حوزه صورت بگیرد. چرا که آسیبهای آن را بعدها مشاهده خواهیم کرد. جلسات ستاد مقابله با کرونا شهرستانی نیز باید برگزار شود تا روند بیماری و کنترل و نظارتها پیگیری شود.
منصوری تاکید کرد: امروز در استان تهران به غیر از شهرستان فیروزکوه که در وضعیت قرمز قرار دارد سایر شهرستانها در وضعیت نارنجی هستند. بدین ترتیب متوسط استان در شرایط نارنجی قرار گرفته است. باید مراقبت کنیم تعطیلات نوروز تبدیل به تهدید نشود. سال گذشته تجربه خوبی در این حوزه نداشتیم و مهمانیها و دید و بازدیدها باعث بروز آسیب شد؛ لذا باید مراقبت جدی را در دستور کار قرار دهیم. در حوزه کمکهای مومنانه نیز با توجه به ایام پایانی سال و شب عید باید این کمکها را به اقشار ضعیف داشته باشیم و خدمت رسانی خوبی در این ایام انجام دهیم.