متخصص طب سنتی مهمترین مواد غذایی و تدابیر خاص برای درمان مبتلایان به کرونا را بیان کرد.
علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «مبتلایان به کرونا چه مواد غذایی را بهتر است مصرف کنند و چه مواد غذایی را نباید مصرف کنند؟»، گفت:مصرف غذاهای سنگین در مبتلایان به کرونا ممنوع است و افراد مبتلا باید غذاهای سبک و آبکی مانند سوپ جو، عدسی کم عدس و فرنی مصرف کنند.
به گزارش فارس، وی با تأکید بر اینکه داشتن خواب کافی و استراحت و پرهیز از استرس بسیار مفید است، بیان داشت: بخور دادن با بابونه، عناب، آویشن و گل ختمی توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت مصرف دمنوشها توسط مبتلایان به کرونا، ابراز کرد: دمنوش گل بنفشه، گل پنیرک وگل ختمی برای سرفههای خشک مفید است؛ ضمن اینکه برای مبتلایانی که سرفهتر دارند دمنوش بابونه، مرزنجوش و عناب مفید است.
یارقلی با اشاره به اینکه دمنوش تخم گشنیز در درمان سردرد اثر بخش است، متذکر شد:مصرف شیر و بادام و دمنوش دارچین مفید بوده؛ ضمن اینکه روغن مالی بدن با روغنهای بابونه و سیاه دانه نیز مفید بوده و بدن درد و کوفتگی را برطرف میکند.
وی تصریح کرد: برای کودکان مبتلا به کرونا نیز تغذیه مناسب، استراحت و استفاده از سوپ بسیار اهمیت دارد.