صداوسیما به جای عمقبخشی و حرکت رو به جلو، بیشتر به گسترش عرضی خود پرداخته و شبکه پشت شبکه ایجاد کرده است. شبکههای انبوه که برنامههای اثرگذار و هدفمند در آنها موردی دیده میشود.
کیهان نوشت: بدترین نوع برخورد با موضوع «جهاد تبیین» لوث کردن آن است. بازی کردن با کلمات و از معنا تهی کردن عبارات عمیق با تکرار کردنهای سطحی، بدون ایده و برنامهای واقعی و اجرایی. این نوع از برخورد را با موضوعات مختلف.
متاسفانه بارها دیدهایم. عبارتی مدتی بر سر زبانها میافتد و از هر تریبونی و از سوی هر کسی چیزکی درباره آن گفته میشود. موجی کوتاه و مقطعی، که میآید و میرود و چنان فراموش میشود که گویا هرگز نبوده است.
حال آنکه این جهاد مربوط به دیروز و امروز نیست و تا تقابل جبهه حق و باطل وجود دارد، این جهاد نیز وجود خواهد داشت. اگر امروز رهبر انقلاب بارها از ضرورت و فوریت جهاد تبیین سخن میگویند و از متولیان این حوزه به نوعی ابراز گلایه همراه با مطالبه میکنند، ناشی از کمکاری و بیتوجهی نسبت به این جبهه در سالهای گذشته است. چاره این غفلت نیز قرارگاه بازی نیست.
رسانهها ابزار و متولی اصلی این قضیه هستند. صدا و سیما به عنوان رسانه فراگیر و اصلی کشور بیشترین مسئولیت و نقش را در این میدان دارد. متاسفانه و منصفانه باید اذعان کرد تاکنون کارنامه این نهاد در این جهاد چندان قابل قبول نیست و با وضعیتی که در آن به سر میبریم و الزاماتش، تطابق ندارد.
صداوسیما به جای عمقبخشی و حرکت رو به جلو، بیشتر به گسترش عرضی خود پرداخته و شبکه پشت شبکه ایجاد کرده است. شبکههای انبوه که برنامههای اثرگذار و هدفمند در آنها موردی دیده میشود و میتوان گفت در بسیاری از موارد چیزی پخش میشود تا چیزی پخش شده باشد و صفحه تلویزیون برفکی نباشد. جای خالی یک مرکزیت فکور و منسجم که برای کل جریان تولید و پخش در این سازمان عریض و تطویل برنامه و هدف داشته باشد، بهشدت محسوس است که امید است این نقیصه در دور جدید برطرف شود.