bato-adv

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

سالاد مرغ و کاهو از انواع سالادهای سرد است که به دلیل داشتن مرغ در ترکیباتش یک وعده غذایی کامل و مغذی محسوب می‌شود.

فراروـ سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیبات کاملی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد‌ها معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، انواع مغزها، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن‌ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

به گزارش فرارو، سالاد مرغ و کاهو از انواع سالاد‌های سرد است که در ترکیبات آن از سبزیجاتی مثل کاهو و جعفری؛ همچنین سینه مرغ استفاده شده است، به همین دلیل غذایی کامل و مقوی محسوب می‌شود. این سالاد خوشمزه طعم بی‌نظیری دارد که به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب با آموزش سالاد مرغ و کاهو همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این سالاد تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و کاهو

کاهو: ۱ بوته متوسط
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل
جعفری و شوید خرد شده: ۱ لیوان
ذرت پخته: نصف لیوان
نخود فرنگی: نصف لیوان
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

مرغ

نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

نکات مربوط به نخود فرنگی

نخود فرنگی
نخود فرنگی جزء سبزیجات خیلی پر طرفدار در بین ما ایرانی‌ها نیست و معمولاً در سبد غذایی ما جایگاه ویژه‌ای ندارد. اگر خواص آن را بدانید، شاید نظرتان نسبت به این سبزی پر خاصیت عوض شود. قبل از هر چیزی باید بگوییم که نخود فرنگی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین ث است. دوست‌دار قلب است و بسیار کم کالری و کم چربی است. درنتیجه گزینه بسیار مناسبی برای کسانی است که به دنبال کاهش وزن هستند. غلاف نخود فرنگی مرغوب به رنگ سبز تیره است. دانه‌های آن کاملاً گرد و به رنگ سبز چمنی است.
 
نخود فرنگی را می‌توانید خیلی ساده داخل آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. اگر می‌خواهید رنگ سبز نخود فرنگی حفظ شود، بهتر است ابتدا آب را جوش بیاورید و کمی نمک به آن اضافه کنید، بعد نخود فرنگی را در آب در حال جوش بریزید. بعد از چند دقیقه که نخود‌ها پخته شدند، آن‌ها را آب‌کش کنید. اگر از کنسرو نخود فرنگی و ذرت استفاده می‌کنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را در آب جوش بجوشانید؛ سپس نخود فرنگی‌ها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد نگه دارید. وقتی آب نخود فرنگی‌ها کاملا چکیده شد، آن را به سالاد اضافه کنید.

نکات مربوط به سس مایونز

سس مایونز
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو

۱ ـ در ابتدا سینه مرغ را همراه با نصف لیوان آب، دو حبه سیر، کمی نمک و فلفل سیاه بپزید. بعد از اینکه سینه مرغ پخت و خنک شد، آن را به صورت نواری برش بزنید.
 
۲ ـ کاهو‌ها را خوب بشویید و بعد به صورت نواری خرد کنید. سعی کنید از برگ‌های جوان و تازه کاهو استفاده کنید. جعفری و شوید را هم پس از اینکه خوب شستید و آب اضافی آن‌ها چکیده شد، خرد کنید.
 
۳ ـ مرغ را همراه با کاهو، جعفری و شوید خرد شده داخل یک کاسه بریزید؛ سپس ذرت و نخود فرنگی پخته را به آن اضافه کنید.
 
۴ ـ داخل یک ظرف دیگر سس مایونز را همراه با آبلیمو ترش، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به کاسه سالاد اضافه کنید. با کمک دو قاشق همه مواد سالاد را زیر و رو کنید و هم بزنید تا همه سالاد با سس آغشته شود. سپس کاسه سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد و بعد از گذشت این مدت زمان سرو کنید. نوش جان.
bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین