bato-adv
کد خبر: ۵۲۳۷۰۱

توهین به جو بایدن در شب کریسمس

توهین به جو بایدن در شب کریسمس

جمهوری ایالات متحده در شب جشن کریسمس در جریان یک گفتگوی زنده تلفنی مورد توهین قرار گرفت.

تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

جمهوری ایالات متحده در شب جشن کریسمس در جریان یک گفتگوی زنده تلفنی مورد توهین قرار گرفت.

در این شب و به سنت سال‌های گذشتۀ کاخ سفید، رئیس جمهور و جیل بایدن، بانوی اول ایالات متحده بصورت تلفنی با شماری از شهروندان ایالات متحده از جمله کودکان گفتگو کردند، اما در این میان ناگهان پدر یکی از کودکان از عبارتی استفاده کرد که حامیان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا از آن برای توهین به جو بایدن استفاده می‌کنند.

این فرد «جرد» نام داشت و پدر چهار فرزند بود. جو بایدن ابتدا مختصری با فرزندان او درباره هدایایی که در کریسمس گرفته‌اند صحبت کرد و به آن‌ها توصیه کرد که زود بخوابند و سپس با پدر خانواده گفتگو کرد.

در پایان مکالمه، رئیس‌جمهوری آمریکا برای او «کریسمس فوق‌العاده‌ای» آرزو کرد و «جرد» نیز در پاسخ برای رئیس جمهوری آمریکا کریسمس خوبی را آرزو کرد و تبریک گفت، اما این جمله را نیز اضافه کرد که «بزن بریم براندون».

جو بایدن هم در واکنش گفت: «بزن بریم براندون، موافقم.»

عبارت «بزن بریم راندون» در میان حامیان دونالد ترامپ معادل «لعنت به جو بایدن است».

اگرچه نمی‌توان گفت که آیا رئیس‌جمهور آمریکا معنای توهین‌آمیز عبارتی را که این فرد به زبان آورده درک کرده است یا خیر، اما از شب گذشته ویدئوی این گفتگو در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و برخی از کاربران، رئیس جمهوری آمریکا را برای بی‌تفاوت ماندن در قبال این توهین ستوده‌اند.

«بزن بریم براندون»

این عبارت توهین‌آمیز، در جریان اشتباه یکی از خبرنگاران شبکه «ان‌بی‌سی» آمریکا ساخته شده است.

او در اوایل ماه اکتبر هنگامی که در جریان مسابقات اتومبیلرانی پیست ناسکار در حال مصاحبه با برنده از تیم براندون براون بود، بطور عمد صدای خود را بلند کرد تا صدای جمعیت در جایگاه شنیده نشود و گفت: «خوب، می‌شنوید که همه دارند فریاد می‌زنند بزن بریم براندون.»

او درحالی این سخنان را بیان کرد که در واقع جمعیت در حال فریاد زدن این عبارت بودند: «لعنت به جو بایدن».

به این ترتیب عبارت «بزن بریم براندون» به سرعت به شعاری برای توهین به جو بایدن تبدیل شد آنهم بدون آنکه کلمه‌ای توهین‌آمیز بر زبان آید.

علاوه بر حامیان دونالد ترامپ، برخی سیاستمداران ارشد حزب جمهوریخواه نیز از این عبارت استفاده کرده‌اند.

منبع: یورونیوز

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین