از جمله مزایای کمتر گوشت خوردن؛ سلامت پوست، احساس شادابی و سبکی، کاهش کلسترول خون و افزایش کارکرد ژنهای خوب است.
«خوردن گوشت زیاد نقرس میآورد» این حرفی بود که قبلتر میگفتیم؛ اما حالا مشخص شده است که نقرس ربطی به خوردن گوشت ندارد.
به گزارش finecooking، افزایش اسید اوریک باعث این بیماری میشود؛ اما گوشت نخوردن مزایایی دارد که ما را وسوسه میکند کمتر گوشت بخوریم.
بدن ما برای سالم ماندن، به گوشت و سبزیجات، با هم احتیاج دارد؛ اما بهتر است ما وعدههای اصلی غذا را روی سبزیجات با حجم زیاد تنظیم کنیم و در کنارش کمی هم گوشت در کنار بشقاب برای مزه دار کردن وعده غذاییمان داشته باشیم.
نسبت به سبک زندگیای که دارید، شام را هم مانند صبحانهمان آماده کنیم. منظور همان لقمههای کوچک و با فاصله از هم است. این روند غذایی باعث میشود که حجم کمتری غذا را در زمان بیشتری بخوریم و معده قبل از خواب، هضم کامل را انجام دهد که دچار رفلکس معده نشویم.
سبزیجات را تنها به صورت سالاد و خام نخوریم که دلمان را بزند. میتوانید سبزیجات را کباب، آبپز و بخارپز کنیم. در ضمن این موضوع که ما فقط از گوشت پروتئین دریافت میکنیم را هم فراموش کنید؛ زیرا که برخی از سبزیجات حتی از گوشت هم بیشتر پروتئین دارند.
موضوع ترتیب غذایی خیلی مهمتر از آنی است که فکرش را کنیم. به دو دلیل، اول سالاد را بخوریم؛ اول اینکه سبزیجات روند هضم را تسهیل میکنند و دوم، سالادی که بعد از گوشت میل میکنیم به دلیل زمان طولانی هضم گوشت در بدن فاسد میشود.
حالا که قرار است از گوشت کمتری استفاده کنیم، بیشتر دانهها را بشناسیم و بخوریم. دانهها مواد معدنی و پروتئینی بدنمان را تامین میکنند.
ژاپنیها جاشنیهایی به غذاهایشان اضافه میکنند که غذاهای بدون گوشت، طعم گوشت هم دارند. مواد غذایی زیر میتوانند چاشنی گوشت به غذایمان بدهند:
قارچ خشکشده
گوجه خشکشده
بادمجان کبابی
آجیل
توفو پنیری است که از دلمهبستن شیر سویا درست میشود و آنقدر خواص و ویتامین دارد که میتواند حداقل هفتهای یکبار خودش را در برنامه غذایی گوشتخواران جا بدهد.
از پیشگیری از ابتلا به سرطانهای پروستات و سینه گرفته تا کمک به کاهش قند خون و درمان کلسترول. علاوه بر این گفته میشود این پنیر برای جوانسازی پوست و مو، درمان ریزش مو، کاهش بیماریهای مزمن کلیه، پوکی استخوان، تقویت حافظه، کمخونی، لاغری و کاهش وزن و .. کاربرد دارد و بهترین منبع گیاهی پروتئین است.
حتما نباید وجترین بود تا پنیر توفو را امتحان کنیم. توفو را میتوانیم در سوپ و به صورت کبابی نیز امتحان کنیم.
سعی کنیم در هفته دست کم یک روز را وجترین باشیم. این به آنزیمهای بدن ما کمک میکند تا بیشتر با سبزیجات سازگار شوند و هفتگی پاکسازی سموم را از بدن انجام دهیم.
تنوع در غذا خیلی مهم است. اولین اصل باید روی تازگی و تنوع غذاهایتان باشد که هم مواد مورد نیاز بدنمان تامین شود و هم میل بیشتری برای ادامه این رژیم داشته باشیم.
در روز اول این رژیم خودتان متوجه فرقهایی که با روزهای قبل دارید، میشوید. پس خودمان به تداوم حال خوبمان کمک کنیم.