سالاد تبوله را میتوان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت.
سالادها همیشه قسمت جذاب وعدههای غذایی هستند که متناسب با رژیم غذایی و سلیقه هرکس، یا با غذا سرو میشوند یا قبل و بعد از آن. تنوع سالادها هم آنقدر زیاد است که متناسب با هر وعده غذایی میتوان یک نوع آن را انتخاب و درست کرد.
سالاد تبوله، یکی از این سالادهاست که متعلق به لبنان است و از آنجایی که کالری پایینی دارد، برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است.
خیار: ۱ عدد
بلغور: ½ لیوان
پیازچه: ½ لیوان
جعفری: ۱٫۵ لیوان
آب جوش: ¾ لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
۱. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه میریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روی آن میریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون میپوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
۲. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را میشوییم و روی تخته ساطوری میکنیم و خیار را میشوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش میزنیم تا خیار به صورت مربعهای کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش میدهیم)
۳. سپس گوجه فرنگیها را نیز میشوییم و ریز خرد میکنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر میداریم و آب اضافه آن را بیرون میریزیم و آبکش میکنیم و در ظرف میریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
۴. روغن زیتون باقی مانده را روی مواد میریزیم و نمک، فلفل سیاه، آبلیمو روی مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست و طعمدار شوند.