خیساندن کشمش سیاه در آب فواید آن را چند برابر میکند، زیرا باعث افزایش خواص آنتیاکسیدانی آن میشود.
کشمش سیاه، یک خوردنی سالم و مفید به خصوص برای فصل زمستان است، زیرا نه تنها به کاهش وزن کمک میکند بلکه برای کنترل سطح کلسترول و فشارخون نیز موثر است.
به گزارش ایسنا، در ماههای سرد سال اغلب افراد در طول روز ممکن است به دفعات بیشتری احساس گرسنگی کنند و از این رو اگر به دنبال میان وعدهای سالم و شیرین برای کنترل اشتها در بین وعدههای غذایی در طول فصل سرما هستید، کشمش سیاه گزینه مناسبی است، زیرا نه تنها باعث میشود فرد برای مدت طولانی گرسنه نشود و وزن کاهش پیدا کند، بلکه باعث میشود سطح کلسترول و فشار خون نیز تحت کنترل باقی بماند.
روزنامه "هندوستان تایمز" در این مطلب به شرح مختصرِ برخی از خواص کشمش سیاه برای سلامتی پرداخته است:
کشمش سیاه به غیر از پتاسیم دارای مقادیر بسیار بالایی کلسیم است که آن را به یک ماده غذایی ضروری و مفید برای استخوانها تبدیل میکند. طبق مطالعات انجام شده، ریز مغذیهای موجود در کشمش سیاه به جلوگیری از شروع پوکی استخوان کمک میکند
به افرادی که در فصل سرما با مشکلاتی مانند خشکی و شکنندگی تارهای مو مواجه هستند، توصیه میشود که روزانه کشمش سیاه مصرف کنند. این خوراکی حاوی آهن و همچنین دارای مقدار زیادی ویتامین C است که جذب سریع مواد معدنی را تسهیل و مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت موها را تامین میکند.
کشمش سیاه میتواند تسکین دهنده علائم فشار خون باشد. سطح بالای پتاسیم موجود در کشمش به کاهش سدیم از خون و کنترل فشار خون کمک میکند.
کشمش سیاه دارای مقادیر زیادی فیبر خوراکی است که مانع از بروز مشکل یبوست میشود.
به افراد مبتلا به کم خونی نیز توصیه میشود به طور منظم از این خوراکی مصرف کنند، زیرا دارای میزان بالایی آهن است.