bato-adv
کد خبر: ۵۱۲۸۳۶
پاسخ وزارت بهداشت به یک شایعه عجیب درباره مصرف سبزی و صیفی‌جات

بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد

بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می‌شود، یک بحث غیر علمی است.

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

به گزارش ایسنا، محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به برخی اظهارات در خصوص اینکه مصرف سبزی و صیفی‌جات سبب حمله مغزی می‌شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند. تنها براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آن‌ها در کارخانه‌ها انجام می‌شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی در پی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می‌شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملا بی هوازی است و اصلا مربوط به این موارد نیست.

فرهادی در پایان با اشاره به اینکه صیفی‌جات در شرایط هوازی هستند؛ درحالی که بوتولیسم کاملا در شرایط بی‌هوازی سم تولید می‌کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی حتما توصیه می‌شود.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv