معاون درمان ستاد مقابله با کرونا گفت: فعلا روند فوتیها در استان تهران ثابت است. دو رقمی ماندن فوتیها به دلیل شدت پیک پنجم است. در عین حال اکنون اعمال الکتیو در بسیاری از بیمارستانها آغاز شده و اقدامات بیمارستانی در جریان است.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران ضمن تشریح آخرین شرایط کووید۱۹ در پایتخت، گفت: همچنان تعداد فوتیهایمان در تهران دو رقمی است.
به گزارش ایسنا، نادر توکلی درباره وضعیت بیماری کووید ۱۹ در تهران، گفت: آمار بستری و فوتیهایمان تغییری نکرده و روندی ثابت را در این دو شاخص شاهدیم. اما در حال حاضر بحث افزایش مبتلایان وجود دارد که البته موضوعی که در افزایش مبتلایان مطرح است، عمدتا تست مثبتهایی هستند که معمولا حال عمومیشان خوب است.
وی افزود: از آنجایی که اکثر افراد واکسن کرونا تزریق کردهاند، افرادی که به کرونا مبتلا شوند، طبیعتا به بیماری خفیف مبتلا شده و بر این اساس افزایش تعداد مبتلایان، بر تعداد بستریهای استان تهران اثری نداشته است؛ بهطوری که افزایش بستری نداشتیم و تعداد بستریهایمان کماکان رو به کاهش است.
توکلی با بیان اینکه با تزریق واکسن کرونا هم احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد، گفت: اما با تزریق واکسن فرد به بیماری شدید مبتلا نمیشود و احتمال فوت هم بسیار کاهش مییابد که اکنون در تهران این اتفاق رخ داده و ابتلاهایی که میبینیم، عمدتا در افرادی است که تستشان مثبت است، اما بیماری خفیف دارند و بسیاری از آنها هم واکسن تزریق کردهاند.
وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت فوتیهای ناشی از کرونا در تهران، با بیان اینکه هنوز تعداد فوتیهایمان در تهران دو رقمی است، گفت: فعلا روند فوتیها در استان تهران ثابت است. دو رقمی ماندن فوتیها به دلیل شدت پیک پنجم است. در عین حال اکنون اعمال الکتیو در بسیاری از بیمارستانها آغاز شده و اقدامات بیمارستانی در جریان است.
وی درباره پیش بینی از وضعیت اپیدمی در روزهای آینده نیز اظهار کرد: با روندی که میبینیم پیشبینی ما این است که طبیعتا افزایش مبتلا خواهیم داشت، اما بیماری شدید و مرگ و میر بالایی را به دنبال نخواهد داشت. در عین حال بازگشاییها با حفظ پروتکلها و در نظر گرفتن شرایط خاص میتوانند انجام شود. سناریوهای مختلفی برای بازگشاییها وجود دارد که باید بر اساس شرایط مورد توجه قرار گیرند.
توکلی افزود: قطعا اگر بازگشایی با رعایت شیوهنامههای بهداشتی نباشد و مراقبتهای لازم انجام نشود، مجددا گرفتار خواهیم شد. به طور کلی پیشبینی میشود که در صورت بروز پیک ششم، ابتلا بالا، اما با درصد بستری کم و طبعا فوتی کم باشد.