قارچها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.
بر طبق تحقیقات انجام شده، دریافتند افرادی که قارچ میخورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند. به گفته محققان، قارچها نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش میدهند، بلکه تحقیقات جدید نیز نشان میدهد که این سوپرخوراکی ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه «ساینس دیلی»، به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدانها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری میکنند.
قارچها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.
قارچ دکمه سفید، متداولترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک میکند. علاوه بر این، برخی از گونههای دیگر قارچهای خوراکی ممکن است بروز فاکتورهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که میتواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.