مصرف اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری میکند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، عامل وراثت تنها ۱۵-۱۰ درصد را شامل میشود. علاوه بر این، فقط پنج تا ۱۰ درصد از پولیپها به سرطان روده بزرگ تبدیل میشوند.
متخصصان تغذیه در مطالعهای جدید بر ارتباط مصرف اسفناج با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده تاکید کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، متخصصان تغذیه در آمریکا در بررسی جدید خود خواص ضد سرطانی اسفناج را مورد تایید مجدد قرار داده و به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مصرف این سبزی با باکتریهای روده و ژنتیک تعامل ایجاد کرده تا تاثیرات مفید آن محقق شود.
مصرف اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری میکند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، عامل وراثت تنها ۱۵-۱۰ درصد را شامل میشود. علاوه بر این، فقط پنج تا ۱۰ درصد از پولیپها به سرطان روده بزرگ تبدیل میشوند.
در این بررسی جدید محققان به مطالعه فوائد اسفناج برای افراد مبتلا به نوع ژنتیکی سرطان روده بزرگ پرداختند.
سندرمی موسوم به "پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی" منجر به رشد چندین گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیر سرطانی میشود. اکثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت برای برداشتن روده بزرگ به جراحی نیاز پیدا میکنند و پس از آن، مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ در اثنی عشر توصیه میشود.
محققان آمریکایی در این مطالعه، موشهای مبتلا به پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی را برای مدت ۲۶ هفته با اسفناج تغذیه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف اسفناج میتواند رشد پولیپ را به تاخیر اندازد و نیاز به روشهای درمانی تهاجمی را از بین میبرد.