bato-adv
کد خبر: ۵۰۲۴۱۴

ابراز امیدواری وزیر بهداشت برای اتمام واکسیناسیون تا دهه فجر

ابراز امیدواری وزیر بهداشت برای اتمام واکسیناسیون تا دهه فجر

عین اللهی تصریح کرد: برنامه دیگرمان این است که ستاد اجرایی کرونا را قوی تر کرده و افرد بیشتری را دخیل و کمیته ها تقویت کنیم، در این راستا از نمایندگان مجلس نیز دعوت کرده ایم.

تاریخ انتشار: ۰۲:۵۲ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰

وزیر بهداشت از تکمیل روند واکسیناسیون تا دهه فجر خبر داد و گفت: مهمترین اقدام وزارت بهداشت برای مهار کرونا واکسیناسیون است.

به گزارش وبدا، بهرام عین اللهی در بازدید از بخش های کرونایی بیمارستان رسول اکرم (ص)، درخصوص مهمترین برنامه هایش برای مهار کرونا، عنوان کرد: در طول تاریخ قبل و بعداز انقلاب، وضعیتی که در آن قرار داریم، وضعیتی استثنایی است، در واقع اکنون وضعیت بحرانی ایجاد شده، اما این بحران با سایر بحران ها متفاوت است، مثلا اگر در استانی سیلاب جاری شود همه به میدان آمده و کمک می کنند، اما این بحران با چشم دیده نمی شود، یعنی ویروس اگر دیده می شد شاید متوجه اوج بحران می شدیم، بنابراین احساس بحران نمی کنیم و همین عدم احساس بحران مشکل ساز است، به همین خاطر میزان تلفات در این بحران بسیار بیشتر از زلزله و سیل است. لذا، اولین گام این است که همه احساس و باور کنند که با بحران جدی مواجه هستیم.

مهمترین اقدام وزارت بهداشت برای مهار کرونا واکسیناسیون است
وی با بیان اینکه مهمترین اقدام وزارت بهداشت برای مهار کرونا واکسیناسیون است، افزود: متعاقب دستور رییس جمهور که شخصا پیگیر امر واکسیناسیون هستند، به دنبال واردات واکسن هستیم که هم اکنون نیز به مقدار زیاد و کافی وارد می شود و برنامه ما این است که تا دهه فجر واکسیناسیون را به پایان برسانیم و هر نفر باید دو دز واکسن دریافت کند تا در برابر ویروس به اندازه کافی ایمن شود.

عین اللهی بیان کرد: هر جای دنیا که واکسیناسیون انجام شده، تعداد مرگ و میر به شدت کاهش یافته است. خوشبختانه در مراکز درمانی تلاش شد که کادر درمان واکسینه شوند و شاهد بودیم که بعداز این اقدام، میزان مرگ و میر در عزیزان کادر درمان نیز کاهش یافت.

وزیر بهداشت دولت سیزدهم در ادامه تاکید کرد: چنانچه واکسیناسیون را تا دهه فجر تکمیل کنیم، می توانیم بر بیماری قائق آییم؛ اما تزریق واکسن به معنای عدم ابتلا به بیماری نیست بلکه افراد واکسینه شده نیز مبتلا می شوند، اما ممکن است بیماری شان شدت کمتری داشته باشد و به مرگ منجر نشود. بنابراین رعایت نکات بهداشتی و پروتکل های بهداشتی در کنار واکسن ضروری است.

وی گفت: برنامه ما این است که بعداز اینکه روند واکسیناسیون تا حد زیادی پیش رفت، خدمات دیگر را با کارت واکسن انجام دهیم. یعنی لاک دان هوشمند ایجاد کنیم. یعنی افراد اگر بخواهند بلیط بگیرند یا هتل رزرو کنند، با کارت واکسن یا کارت ملی انجام دهند. چراکه در برخی کشورهای همجوار ما، کارت واکسن یکی از روش های قرنطینه است.

عین اللهی تصریح کرد: برنامه دیگرمان این است که ستاد اجرایی کرونا را قوی تر کرده و افرد بیشتری را دخیل و کمیته ها تقویت کنیم، در این راستا از نمایندگان مجلس نیز دعوت کرده ایم.

کرونا یک بحران ملی است

وی با بیان اینکه کرونا یک بحران ملی است، ادامه داد: به همین دلیل همه سازمان ها اعلام آمادگی کرده اند، درواقع کرونا موضوعی بین بخشی است. در انجام واکسیناسیون تغییرات اساسی خواهیم داشت تا همه از جمله ارتش، سپاه، هلال احمر و بسیج و... به میدان بیایند و کمک کنند. برخی وظایف را نیز به استان تفویض خواهیم کرد تا با توجه به شرایط منطقه ای خود تصمیم گیری کنند.

وزیر بهداشت در پایان گفت: در این میان از کادر درمانی به دلیل تلاش های شبانه روزی تشکر می کنم. آنها یک روز هم تعطیل نبودند و همواره در میدان نبرد با ویروس، جنگیدند.

bato-adv
مجله خواندنی ها