واحد عملیات تجارت دریایی ارتش انگلیس شب گذشته گزارش داده بود که احتمالا افراد مسلح کنترل یکی از کشتیها به نام آسفالت پرینسس را در اختیار گرفتند.
واحد عملیاتی تجارت دریایی انگلیس که ساعاتی پیش مدعی ربوده شدن احتمالی یک کشتی نفتکش در آبهای نزدیک به امارات شده بود، دقایقی قبل اعلام کرد افرادی که وارد کشتی شده بودند، کشتی را ترک کرده اند.
به گزارش ایرنا، این نهاد انگلیسی درحالی از پایان یک کشتی ربایی ادعایی خبر میدهد که ادعای مطرح شده این نهاد در ساعات گذشته مبنی بر احتمال ربوده شدن کشتی از سوی منابع رسمی تایید نشده بود.
واحد عملیات تجارت دریایی ارتش انگلیس شب گذشته گزارش داده بود که احتمالا افراد مسلح کنترل یکی از کشتیها به نام آسفالت پرینسس را در اختیار گرفتند.
اخبار جهتدار و مشکوکی از عصر روز گذشته از سوی برخی رسانههای آمریکایی و انگلیسی درباره رخدادهای دریایی در خلیج فارس و دریای عمان منتشر و به صورت گسترده توسط برخی رسانههای منطقهای و فرامنطقهای بازنشر شد.
اگرچه هیچیک از اخبار منتشر شده دارای منبع روشن و مورد تایید نبود و از قول منابع غیرمشخص منتشر شده بود، اما جهتگیری مجموعه خبرهای ذکر شده، القاء وجود ناامنی در خطوط کشتیرانی در خلیج فارس و دریای عمان است.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن ساعاتی پیش در صفحه توئیترش اعلام کرد براساس منابع موثق در منطقه خلیج فارس، تا کنون هیچ گونه خبری مبنی بر حوادث جدید برای کشتیهای تجاری در منطقه تایید نشده است. گمراه کردن افکار عمومی جهان برای بهره برداریهای دیپلماتیک در نیویورک، بازی منصفانهای نیست.
به دنبال انتشار این خبر، بلافاصله برخی رسانههای غربی دیگر از احتمال ربایش، حمله پهپادی و پیاده شدن تعدادی کماندو روی این کشتی خبر دادند که هیچیک از موارد ذکر شده مستند به اخبار منابع رسمی نبود و تنها با عبارات «گفته میشود»، «منابع رسانهای گفتند» و... بازنشر شد.
این روزها بازار خبرسازیهای هدفدار مقام و منابع غربی و صهیونیستی در خصوص حمله به کشتی یا کشتی ربایی در آبهای جنوبی ایران داغ است. روز پنجشنبه گذشته نیز ماجرای حمله به یک نفتکش اسرائیلی در دریای عمان مطرح شد و آمریکا، انگلیس، کانادا، اتحادیه اروپا، ناتو و رومانی در همراهی با رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران در روزهای انتقال قدرت به دولت جدید، سعی در فضای سازی علیه جمهوری اسلامی داشتند.