bato-adv
کد خبر: ۴۹۸۹۲۷

(تصاویر) بادکش در المپیک توکیو

(تصاویر) بادکش در المپیک توکیو
شماری از ورزشکاران حاضر در المپیک ۲۰۲۰ توکیو اقدام به بادکش کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

 با شروع مسابقات شنا در بازی‌های المپیک توکیو، دیدن دایره‌های تیره روی پوست ورزشکاران باعث تعجب و سؤال خیلی از تماشاگران شد، اما نه برای ما و خیلی از شرقی‌ها.

به گزارش فرارو، هم‌زمان با آغاز مسابقات شنا در بازی‌های المپیک توکیو مشاهده شده که برخی از شناگران از سراسر جهان دایره‌های تیره‌رنگی روی پوست خود دارند که رد بادکش بود.

این اولین بار نیست که این لکه‌های به ظاهر دردناک که امسال روی کمر شناگر ژاپنی آکیرا نامبا و کایل چالمرز از تیم استرالیا دیده می‌‎شود، در المپیک به چشم می‌خورند.

در سال ۲۰۱۶ این لکه‌ها روی کمر مایکل فلپس، قهرمان شنای آمریکایی، هم دیده شد و الکس نادور ژیمناست تیم آمریکا نیز لکه‌های مشابهی روی شانه‌های خود داشت.

 این علائم روی پوست، ناشی از فرایندی است به نام بادکش؛ یک درمان باستانی که ریشه در فرهنگ‌های خاورمیانه و آسیایی دارد. ادعا می‌شود که بادکش کردن دارای مزایای بی‌شماری است از جمله افزایش گردش خون، از بین بردن تنش عضلانی و بهبود ترمیم سلولی، بااین‌حال شواهد علمی کمی درباره فواید آن وجود دارد.

بادکش نوعی درمان جایگزین است که شامل ایجاد مکش روی پوست با استفاده از ابزار فنجان گونه است. با اتصال دستگاه مکش به فنجانی که روی پوست قرار دارد، هوا به بیرون کشیده شده و فشار منفی درون فنجان ایجاد می‌شود. برخی هم این افت فشار را با آتش زده پنبه الکلی ایجاد می‌کنند.

تصور می‌شود که با کشیدن پوست به این روش عضلات و بافت‌های پیوسته به آن از حالت فشرده خارج‌شده و جریان خون را در ناحیه بادکش شده تقویت کرده و متعاقباً روند بهبودی بدن را تسریع می‌کند.

نوع دیگری از این درمان سنتی هم وجود دارد که به آن حجامت می‌گویند. در این فرآیند از مکش ملایم‌تری در بادکش استفاده می‌شود، اما فنجان‌ها برای مدت‌زمان طولانی‌تری در جای خود باقی می‌مانند. پس از برداشتن فنجان فردی که خود را درمانگر می‌نامد با استفاده از یک تیغ کوچک برش‌های ریزی را در سطح پوست ایجاد می‌کند. سپس با مکش دوم مقادیر کمی خون از این برش‌ها خارج می‌شود.

منشأ حجامت و بادکش مشخص نیست. حجامت در طب سنتی ایران در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است و حجامت و بادکش از دهه ۱۹۵۰ در چین نیز انجام شده است، هرچند به نظر می‌رسد ریشه‌های آن بسیار قدیمی‌تر باشد.

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

 

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین